Vybírejte z nabídky 36 339 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Petřvald Zpět na přehled nabídek

Prodej, rodinný dům, 4+kk, 117 m2, Petřvald u Karviné

Prodejce

Makléř: Dolinek Kamil

Telefon: 603 224 ...

E-mail: kdolinek ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Petřvald (okres Karviná)

U Letiště

Domy, Rodinné domy

1456/4500

19.09.2024

1

1 022 m2

117 m2

A - Mimořádně úsporná

Cena: na dotaz v RK
Poznámka k ceně: Konečná cena včetně právního servisu a provize RK. 1
Prodejce

Makléř: Dolinek Kamil

Telefon: 603 224 ...

E-mail: kdolinek ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1439.jpg

AZET reality

Volgogradská 2413/88, 702 00 Ostrava

www.azetreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve velmi žádané a klidné lokalitě města Petřvald Vám naše společnost nabízí samostatně stojící novostavbu jednopodlažního rodinného domu o dispozici 4+kk+další prostory (kolaudace 2021) situovaného nad okolní krajinou, na okraji obce, v zástavbě vesnického charakteru, na celodenně prosluněném pozemku.

Dispozice budovy: 1. Nadpodlaží: Vstupní zádveří, propojovací chodba, kuchyně společně s hlavní obývací místností, 3 další pokoje, koupelna, WC - Geberit, technická místnost, spižírna. 2. Nadpodlaží: Je aktuálně nevyužívané a nabízí možnost rozšíření obytného prostoru o dalších cca 70 m2.

Stavba: Stavbu o zastavěné ploše 145 m2 utváří obvodové nosné konstrukce Porfix na betonové základové desce. Střecha sedlová (dřevěné krovy), plechová střešní krytina Satjam. Okna plastová - tříkomorová. Sádrové vnitřní omítky, venkovní omítky štukové. Energeticky úsporná budova (PENB - A) kvalitně zateplena ze všech stran při použití polystyrenu 14 cm.

Vnitřní prostory: V kuchyni otevřené do hlavní obytné místnosti je moderní rohová kuchyňská linka na míru v bílém provedení se spotřebiči (myčka, lednice, el. horkovzdušná trouba s el. sklokeramickou varnou deskou, digestoř) a také kuchyňský ostrůvek s úložným prostorem. Z kuchyně výstup na terasu přes francouzské okno. Další část domu je propojena chodbou se zádveřím (hlavní vstup do domu) a dále se samostatnými vstupy do dalších tří pokojů, koupelny, WC, šatny a tech. místnosti.

Dveře s obložkami PORTA Doors. Díky použitým oknům místnosti v domě nabízí dostatek přirozeného světla, po setmění vnitřní prostor osvětlují LED světla zabudovaná do sádrokartonového podhledu. Z venkovní strany domu jsou okna opatřena elektronicky ovládanými venkovními žaluziemi. Betonové podlahy v domě kryje v propojovací chodbě a v hlavních místnostech kvalitní vinyl. V sanitě, zádveří a tech. místnosti ker. dlažba. Významnou úsporu při vytápění domu zajišťuje tepelné čerpadlo s rozvody vody do podlahového vytápění, stejně tak ohřev vody je řešen tepelným čerpadlem. Odpady svedeny do septiku (objem 15 m3). Nemovitost je napojena na elektřinu (220 a 380 V), vodovodní řád a internet. Bezpečí majitelů jistí alarm a kamery ovládané z mobilního telefonu.

Pozemek: Celková plocha pozemku včetně zastavěné plochy je 1022 m2, z toho venkovní prostor o ploše 877 m2 tvoří vjezd s el. pojízdnou branou, parkovací plocha, betonové nádvoří a zatravněná plocha (zahrada) osázená tújemi a dalšími okrasnými dřevinami, soukromí na pozemku zajišťuje živý plot z habru. Dřevěná hospodářská budova (16 m2), nadzemní bazén, retenční nádrž (5 m3), relaxační zahradní posezení s krbem. Pozemek je plně obehnán drátěným plotem.

Prezentované nemovitosti nabízí novým majitelům možnost moderního a nadstandardního bydlení při sloučení výhod bydlení v přírodě s výhodou krátkých dojezdových vzdáleností do blízkých aglomerací.

Těšíme se na Vaši návštěvu.



Nahoru