Vybírejte z nabídky 36 305 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej pozemky > stavební pozemky > Čerčany Zpět na přehled nabídek

Pozemek, bydlení, prodej, , Čerčany

Prodejce

Makléř: Matěj Bareš

Telefon: 604 271 ...

E-mail: poptavka ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Čerčany (okres Benešov)

Pozemky, Pozemky pro stavbu RD, bytů

4056

19.09.2024

4 531 m2

Cena: na dotaz v RK
Poznámka k ceně: Info k ceně u RK 1
Prodejce

Makléř: Matěj Bareš

Telefon: 604 271 ...

E-mail: poptavka ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/5631.webp

NRG International Realty s.r.o.

Nitranská 985/13, 13000 Praha 3

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Tato nabídka představuje jedinečnou příležitost pro realizaci luxusního rodinného bydlení v krásné a klidné lokalitě s výbornou dostupností do Prahy.

Nabízíme k prodeji zajímavý stavební pozemek o celkové výměře 4531m2 v malebné lokalitě, v blízkosti řeky Sázavy a obce Čerčany. Pozemek je však zasazen mimo záplavovou oblast. Na pozemku je možné vybudovat rodinný dům v luxusním provedení, například tak, jak je uvedeno v návrhu vizualizace této nabídky. Pozemek je zasíťovaný a má veškeré přípojky na elektřinu, vodu a kanalizaci, což usnadňuje zahájení stavebních prací.

Čerčany se mohou pochlubit krásnou okolní přírodou, která nabízí klid a relaxaci od rušného městského života. V blízkosti najdete turistické trasy a cyklostezky, které jsou ideální pro milovníky aktivního odpočinku. Okolní lesy nabízejí skvělé možnosti pro výlety a procházky v přírodě.

Lokalita Čerčany je také vybavena veškerou občanskou vybaveností. V obci najdete školu, školku, obchody a restaurace, které poskytují všechny potřebné služby pro pohodlný život. Nachází se zde také množství sportovišť, zdravotní středisko a lékárna.

Dostupnost do Prahy je vynikající jak autem, tak vlakem. Autem se do hlavního města dostanete za přibližně 30 minut, což je ideální pro ty, kteří dojíždějí za prací. Vlakové spojení je také velmi pohodlné a frekventované, což vám umožní snadný a rychlý přístup do centra Prahy.

Neváhejte a přijďte se podívat na tento pozemek, který může být základem pro váš nový domov! Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.



Nahoru