Vybírejte z nabídky 36 256 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 3+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Krásný 3+kk/B/G/S cca 92 m2 v rezidenci Vokovice, Praha

Prodejce

Makléř: Reif David

Telefon: 603 453 ...

E-mail: david@al ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Praha (okres Praha 6)

K Červenému vrchu

Byty, Byt 3+kk

9106435

19.09.2024

3 (dům má 5 podlaží)

osobní

92 m2

neuvedeno

B - Velmi úsporná

Cena: 50000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + poplatky 1
Prodejce

Makléř: Reif David

Telefon: 603 453 ...

E-mail: david@al ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6606.jpg

Albion reality s r. o.

Londýnská 730/59, 12000 Praha 2 120 00

www.albionreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Představujeme vám exkluzivní příležitost stát se nájemníkem zcela nového bytu 3+kk o přibližné rozloze 92 m2, nacházejícího se v 3. patře projektu Rezidence Vokovice, pouhých pár kroků od stanice metra A - Nádraží Veleslavín. Tento jedinečný byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají komfort a luxus na metru, v dosahu zeleně.

Interiér bytu je promyšleně rozvržen a zahrnuje světlý obývací pokoj s přístupem na prostornou terasu, která nabízí úžasné místo pro relaxaci a užívání si krásného výhledu. Dvě pohodlné ložnice jsou vybaveny vestavnými skříněmi, které zaručují dostatek úložného prostoru. Jedna z ložnic je kompletně zařízená, druhá ložnice čeká na přání nájemníka.

Byt je kompletně vybavený v luxusním provedení, což znamená, že můžete ihned začít bydlet bez jakýchkoliv dalších investic. Většina zařízení, především množství skříní je realizováno na zakázku včetně záclon a závěsů. K dispozici je dále rekuperace, pračka a sušička, čistý suchý sklep a garážové parkovací stání v suterénu.

Moderní design a kvalitní materiály dodávají tomuto bytu eleganci a pohodlí, které si zasloužíte. Rezidence Vokovice se pyšní výbornou dopravní dostupností, a to nejen díky blízkosti metra, ale také skvělému spojení s ostatními částmi města. Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací a zelených ploch pro aktivní odpočinek.



Nahoru