Vybírejte z nabídky 36 591 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+1 > Hradec Králové Zpět na přehled nabídek

Prodej krásného zrekonstruovaného bytu 2+1 v centru Hradce Králové - Okružní ulice, Hradec Králové

Prodejce

Makléř: Petra Herman Veličková

Telefon: 776 744 ...

E-mail: info@rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Hradec Králové (okres Hradec Králové)

Okružní

Byty, Byt 2+1

N2261

19.09.2024

1 (dům má 5 podlaží)

osobní

59 m2

49 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 4099000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Petra Herman Veličková

Telefon: 776 744 ...

E-mail: info@rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/images/img-no-foto-small.png

Reality Veličková

Divišova 882/5, Hradec Králové

www.reality-velickova.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji nádherný, zrekonstruovaný byt o dispozici 2+1 a výměře 59 m2 vč. sklepa, nacházející se v ulici Okružní v centru Hradce Králové. Tento byt Vás jistě nadchne svoji příjemnou atmosférou, a blízkostí všech služeb v okolí (jen minutu od bytu je možné využít přilehlého parku, nákupních možností, škol i školek, sportovních center, sauny a dalších benefitů).

Byt je situován ve 2. patře pětipatrového cihlového domu bez výtahu, s okny orientovanými na východ a západ. Dům má uzavřený dvůr se zahradou a houpačkou, ideální pro venkovní posezení, relaxaci a grilování.

Byt byl v průběhu času postupně revitalizován do aktuální podoby. Provedené rekonstrukce zahrnují kompletně novou koupelnu, instalaci nového boileru, kuchyň včetně vestavěných spotřebičů, výměnu rozvodů vody a elektřiny, nové podlahy a vestavbu atypické postele v obývacím pokoji.

Kuchyň byla vybavena kuchyňskou linkou, obývací pokoj pohodlným nábytkem a ložnice nabízí manželskou postel v patře a dostatečné úložné prostory. Vytápění bytu zajišťují elektrické stropní panely s možností individuální regulace teploty pro každý pokoj.

Dispozice: vstupní chodba, koupelna s WC, sprchovým koutem, boilerem a umyvadlem, kuchyň vč. vestavěných spotřebičů (sklokeramická deska, digestoř, trouba, lednice s mrazákem LG, myčka Bosch, mikrovlnná trouba), dětský pokoj s vestavěnou skříní a atypickou vyvýšenou postelí, psacím stolem s elegantním křeslem, obývací pokoj s jídelním koutem, sedací soupravou a vyvýšenou postelí s úložným prostorem a skříní, sklep v přízemí objektu.

Součástí kupní ceny bytu je veškeré stávající vybavení, vyjma pračky a sušičky, takže je připraven k nastěhování bez dalších investic. K bytové jednotce náleží také prostorný sklep o velikosti přibližně 10 m2, určený k výhradnímu užívání této bytové jednotky.

Sítě: elektřina, plyn v domě není, vodovod, kanalizace, přípojka na telefon, široké možnosti internetu.

Lokalita poskytuje veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky v blízkosti najdete školy, školky, zdravotní střediska, obchody a služby. V těsné blízkosti domu se nachází krásné Šimkovy sady s kavárnou a oploceným dětským hřištěm. Dopravní dostupnost je vynikající díky blízkosti vlakového a autobusového nádraží, MHD i rychlému napojení na hlavní silnice a dálnice.

Ačkoli je bytový dům situován poblíž nadjezdu, díky instalaci protihlukové stěny, plastovým oknům a částečné revitalizaci budovy, včetně nedávné rekonstrukce střechy, je byt velmi tichý a poskytuje skvělou tepelnou a zvukovou izolaci.

Pokud hledáte kvalitní bydlení v centru města, tento byt je skvělou volbou. Kontaktujte nás pro sjednání prohlídky a přesvědčte se o jeho výhodách osobně. Velice rádi vás nemovitostí provedeme.



Nahoru