Vybírejte z nabídky 36 305 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+1 > Beroun Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 2+1, Beroun, Beroun-Město

Prodejce

Makléř: Jitka Lišková

Telefon: 602 611 ...

E-mail: liskova@ ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Beroun (okres Beroun)

Třída Míru

Byty, Byt 2+1

5937

20.09.2024

2 (dům má 4 podlaží)

osobní

neuvedeno

50 m2

D - Méně úsporná

Cena: 3550000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Jitka Lišková

Telefon: 602 611 ...

E-mail: liskova@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2689.jpg

Domov - realitní kancelář s.r.o.

Na Příkopě 1/6, 26601 Beroun

www.domov-beroun.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme Vám k prodeji byt 2+1 o výměře 50 m2, který se nachází v 1. patře třípatrového zděného bytového domu. Dům prošel před 8 lety rekonstrukcí, je zateplený a má novou fasádu. Byt je po částečné rekonstrukci, elektřina byla před 5 lety vedena v mědi, kuchyně se renovovala před 10 lety, byt má plastová okna.

Vytápění je řešeno plynovými radiátory WAW, majitel nabízí 2 nová topidla. Případně je možné si umístit v bytě plynový kotel s ohřevem vody. Aktuálně je ohřev vody el. bojlerem. V bytě najdeme chodbu, koupelnu s toaletou, komoru, samostatnou kuchyň, obývací pokoj a ložnici. Velkou výhodou je, že nejde o panelákový byt, ale zděný.

Podlahy v obou pokojích mají původní zachovalé parkety, v kuchyni je lino. Okna z ložnice i obývacího pokoje směřují na jih, zajišťují tím dostatek denního světla, kuchyně je namířena na sever. Své okno má i komora a koupelna. Celkově byt zaslouží rekonstrukci, ale je zachovalý a díky své dispozici a lokalitě se z něj může stát příjemné moderní bydlení.

V okolí je zeleň, velká travnatá plocha, volná parkovací místa. Není úplně u hlavní silnice, je tu klid. Pěšky si pohodlně můžete dojít nakoupit do Billy nebo Kauflandu, zastávka MHD je do 5 min chůze.

K bytu patří sklep o výměře 6,5 m2, společenství vlastníků aktuálně zadalo rekonstrukci sklepů. Dům dobře hospodaří, úvěr bude splacen už za 1,5 roku. Fond oprav je nyní 1.200 Kč. Velkou výhodou je až rodinná atmosféra, ve vchodě je jen 6 bytů, na patře 2. Neváhejte s prohlídkou, jestli máte chuť si vybudovat vlastní bydlení podle svých představ.



Nahoru