Vybírejte z nabídky 36 649 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Velké Pavlovice Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Velké Pavlovice

Prodejce

Makléř: Ing. Marie Padrtová

Telefon: 776 584 ...

E-mail: padrtova ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Velké Pavlovice (okres Břeclav)

Za Dvorem

Domy, Rodinné domy

23894

20.09.2024

2

452 m2

148 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 7950000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: cena včetně právního servisu i služeb RK 1
Prodejce

Makléř: Ing. Marie Padrtová

Telefon: 776 584 ...

E-mail: padrtova ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9738.jpg

REALITNÍ AGENTURA PRORADOST

Vídeňská 1014/18b, 63900 Brno - Štýřice

www.reality-proradost.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte prostorné bydlení pro Vás a vaši rodinu? Pracujete z domu nebo podnikáte? Uvítali byste kancelář se samostatným vstupem z ulice?

Tak právě Vám exkluzivně nabízíme tento útulný rodinný dům se zahradou a garáží v jihomoravské obci Velké Pavlovice. Dům o dispozici 4+1 + kancelář stojí v centru obce. CP domu činí 148 m2, celá parcela má výměru 452 m2. Dům je dvoupodlažní a je částečně podsklepený. Ačkoli tento dům není z venku příliš nápadný, budete překvapeni jeho vnitřním prostorem a uspořádáním. Celá nemovitost nabízí dostatek místa a soukromí všem členům rodiny.

V 1. NP se nachází kancelář se samostatným vstupem z ulice, obývací pokoj, kuchyně, ložnice, koupelna a technická místnost. V 2. NP jsou 2 samostatné pokoje, šatna a koupelna. Suterén 2 sklepní místnosti.

Do domu můžeme vstoupit přes prostorné zádveří, které dříve sloužilo jako kancelář se samostatným vstupem z ulice. Druhý vstup do domu je přes dvůr. Obývací pokoj navazuje na kuchyň s místem na jídelní stůl. Vestavná kuchyňská linka je vybavena myčkou, troubou, sklokeramickou deskou, odsavačem a volně stojící lednicí. V přízemí se dále nachází ložnice, koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, a technická místnost s prostorem na pračku i sušičku.

Po točitých dřevěných schodech se dostaneme do podkroví, kde se nachází 2 neprůchozí pokoje. Jeden z pokojů má vlastní šatnu, druhý disponuje krbem. Dále je zde prostorná a světlá koupelna s elektrickým podlahovým vytápěním vybavená vanou, umyvadlem a WC. V suterénu se nachází 2 sklepní místnosti.

Dům je napojený na všechny inženýrské sítě a je vytápěný plynovými přímotopy. Ohřev vody zajišťuje plynový průtokový ohřívač. Ve všech obytných místnostech jsou na podlaze položeny dřevěné parkety, v ostatních prostorách domu je dlažba.

Zahrada o velikosti cca 277 m2 je ideálně velká pro ty, kdo chtějí vlastní zahrádku, ale nechtějí její údržbou strávit spoustu času. Zahrada je uspořádána tak, aby sloužila především k relaxaci a odpočinku. Dominantou celé zahrady je kulatý bazén, který v horkých letních dnech zajišťuje příjemné osvěžení. Zahrada nabízí místo na grilování, dětské hry i příjemné posezení pod pergolou. Pro uskladnění nářadí slouží zahradní domek o dvou samostatných místnostech. Na pozemku se nachází také dvě nádrže na dešťovou vodu.

Velké Pavlovice leží 40 km jižně od Brna a jsou snadno dostupné po dálnici D2. Velké Pavlovice jsou menším městem se všemi službami a zázemím. Naleznete zde lékaře, MŠ, ZŠ, gymnázium, obchody, restaurace a protože jsou především i vinařskou obcí, funguje zde také velké množství větších či menších vinařství. Po celý rok se v obci koná spousta kulturních i vinařských akcí.

Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme. Energetický štítek bude dodaný.

Zaujala Vás tato nemovitost a rádi byste dům viděli? Domluvte si osobní prohlídku! Ráda Vás domem provedu.

Vaše realitní makléřka Marie



Nahoru