Vybírejte z nabídky 36 696 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Čkyně Zpět na přehled nabídek

V obci Čkyně, prodej kompletně zrekonstruovaného bytu v cihlovém domě, okr. Prachatice

Prodejce

Makléř: Paulová Libuše

Telefon: 605 211 ...

E-mail: liba@liv ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Čkyně (okres Prachatice)

Byty, Byt 3+1

917986

20.09.2024

1 (dům má 4 podlaží)

osobní

62 m2

68 m2

D - Méně úsporná

Cena: 4500000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Paulová Libuše

Telefon: 605 211 ...

E-mail: liba@liv ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/8302.jpg

LIVELI

U Rybníka 417, 38701 Volyně

www.liveli.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

V Jihočeském kraji, ve vzdálenosti 9 km severovýchodně od Vimperka leží obec Čkyně, která se rozkládá při ústí Nahořanského potoka do řeky Volyňky v krásném šumavském podhůří. Čkyně je dobře dostupná všemi obvyklými druhy dopravy. Obcí prochází hlavní silnice č. 4 Strakonice - Vimperk - Strážný.

A v této obci nabízíme krásný a světlý, nově a kompletně, zrekonstruovaný byt s balkónem a dvěma sklepy. Nemovitost se nachází v 1. patře třípatrového cihlového domu s výtahem, o velikosti - původně 3+1, po rekonstrukci 2+1. Má výměru 62,3 m2, sklepy 2,78 m2 a 2,99 m2.

Rekonstrukce: nová okna s venkovními žaluziemi a parapety z afrického kamene, nové rozvody topení a radiátory - elektrokotel a bojler na ohřev teplé vody, umístěno ve sklepě, nové štuky, v pokojích parkety, jinak benátské štuky s epoxidovou stěrkou, stěny v koupelně a WC benátské štuky přetažené epoxidem. Ve všech místnostech nové dveře, ve zděné koupelně protihlukové. Nová kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči: myčka, pračka, sporák s troubou, mikrovlnka. Nově rozvody elektřiny, vody a odpadů.

Nemovitost orientovaná na JZ, byt je světlý a teplý, proto i nízké náklady na energie. Je připravený k okamžitému nastěhování. V obci veškerá občanská vybavenost. V blízkosti Šumava, lesy, turistické vyžití. Doporučujeme prohlídku.



Nahoru