Vybírejte z nabídky 36 666 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem komerční > areály pro podnikání > Ostrava Zpět na přehled nabídek

Pronájem nebytových prostor o velikosti 56 m2 - Ostrava - Poruba, Sokolovská 1224/30

Prodejce

Makléř: Makléř 3 Ostrava

Telefon: 777 041 ...

E-mail: favoritr ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Ostrava (okres Ostrava-město)

Sokolovská

Komerční, Areály pro podnikání

00173

20.09.2024

56 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 21000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: včetně poplatků, včetně provize 1
Prodejce

Makléř: Makléř 3 Ostrava

Telefon: 777 041 ...

E-mail: favoritr ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2844.jpg

FAVORIT REAL s.r.o.

Poděbradova 1239/43, 702 00 Ostrava - Moravská Ostrava

www.favorit-real.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme vám nebytové prostory o velikosti 56 m2 v Ostravě-Porubě na ulici Sokolovská č.p. 1224/30. Nebytové prostory se nachází v budově (bývalé MŠ) která dnes slouží ke komerčním účelům a ve které se již nachází stomatologická ordinace, kadeřnictví, kosmetika, prodejna a servis motocyklů.

Prostor je zkolaudován k provozu ordinací, laboratoří, zdravotnických zařízení, prodejny zdravotních potřeb, zdravé výživy apod. Prostor lze taktéž využít jako kancelářské prostory (poradenství, bankovnictví, pojištovnictví atd.) Budova ve které se dané prostory nacházejí je velmi dobře přístupná, bezbariérový přístup je samozřejmostí, parkování a místě je spousta zeleně.

Výhled z nebytového prostoru je do zahrady takže činnost není rušena hlukem a pohled je velmi příjemný. V minulosti zde byla zubní ordinace, takže přívody vody a elektřiny jsou pro stomatologické křeslo zachovány.

Prostor se skládá z hlavní místnosti o velikosti 18 m2 ve které se nachází umývadlo a jsou zde 2 okna. Z této místnosti je vstup do místnosti další s umývadlovou skříňkou o velikosti 14 m2 a z této místnosti je vstup do místnosti o velikosti 6,75 m2 kde je kuchyňská linka s dřezem a lednicí. Naproti přes chodbu jsou další dvě místnosti (tam byla dříve laboratoř) o velikosti 10 m2 a menší 6 m2 ve které je kuchyňská linka se dvěma dřezy.

Součástí pronájmu je šatna se skříněmi společná s druhou ordinací, společná čekárna pro pacienty (klienty), WC pro pacienty, WC pro personál.

Volné ihned nebo dle domluvy. Nájemné včetně topení a vody je 21.000,- Kč plus elektřina jde zvlášť na nájemce. Kauce je 21.000,- Kč a provize ve výši jednoho nájmu.



Nahoru