Vybírejte z nabídky 36 667 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk > Železná Ruda Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 2+kk, Železná Ruda

Prodejce

Makléř: Lukáš Mičola

Telefon: 379 428 ...

E-mail: lukas.mi ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Železná Ruda (okres Klatovy)

J.VOJTY

Byty, Byt 2+kk

2438

20.09.2024

1 (dům má 2 podlaží)

osobní

41 m2

41 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 10000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + 4.000,-Kč služby a energie, kauce 10.000,-Kč, provize RK 12.000,-Kč vč. DPH 1
Prodejce

Makléř: Lukáš Mičola

Telefon: 379 428 ...

E-mail: lukas.mi ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2948.jpg

Realitní kancelář DIRMAX

301 00, Klatov Plzeň

www.dirmaxreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme pronájem velmi hezkého bytu 2+kk na ulici Jaroslava Vojty v Železné Rudě. Byt se nachází v rodinném domku se samostatným vstupem s bohatým příslušenstvím jako venkovní posezení, zahrádka a dvě parkovací stání. Plné soukromí. Byt je částečně zařízený a vybavený.

V kuchyni je kuchyňská linka se spotřebiči jako je sporák (sklokeramická varná deska), trouba a myčka. Jídelní stůl, starší 4 židle. Ve druhém pokoji je skříň a velká postel. Vše v bytě je velice pěkné a stylové. Venku je pak vlastní gril.

Energie jsou samostatně měřitelné. Je tady vlastní, kombinovaný kotel, který je na topení i teplou vodu. Byt má svojí komoru s regály a přípojku na pračku. Pračka tady není. Jádro bytu je zděné, v koupelně je sprchový kout a sanitární keramika.

Prostředí, kde se tento byt nachází je velice pěkné, malebné s velmi malou vzdáleností do centra Železné Rudy, do 5 minut. Tento pronájem je dlouhodobý a vhodný pro jednotlivce nebo pár, nejlépe v blízkosti pracující nebo dojíždějící za prací do Železné Rudy nebo do sousedního Německa. Poloha na horách je naprosto ideální jak k odpočinku a rekreaci, tak i zimním radovánkám, blízko je mnoho turistických stezek i sjezdovek. Krásná příroda a malebné prostředí vše umocňuje.

Měsíční nájem je 10.000,-Kč + služby a energie 4.000,-Kč. Služby a energie jsou zúčtovatelné podle konkrétních spotřeb. V této částce je všechno zahrnuto spojené s užíváním bytu a nájemce si na sebe nic nepřepisuje. Kauce je 10.000,-Kč a provize RK je 12.000,-Kč vč. DPH.

Byt je volný a k nastěhování od 1.11. 2024, vše záleží na domluvě, může být i dříve, tedy od 15.10. 2024. Ideální pro dvě osoby, pouze pro slušné a velmi klidné zájemce, nekuřáky. Malé zvířátko není překážkou. Velkou výhodou je dlouhodobost tohoto pronájmu! Smlouva se uzavírá vždy na rok.

Třída energetické náročnosti PENB - G. Štítek není v současné době k dispozici, ale pracuje se na jeho vyhotovení. Rozměry a dispozice bytu viz. půdorys. Vybavení a zařízení viz. přesně tento popis inzerce. Vřele a jednoznačně doporučuji!



Nahoru