Vybírejte z nabídky 36 664 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk > Brno Zpět na přehled nabídek

Prodej moderního bytu 2+1/3+kk, ulice Kotlářská, Brno- město

Prodejce

Makléř: Tipoa Simona

Telefon: 724 772 ...

E-mail: simona@b ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Brno (okres Brno-město)

Kotlářská

Byty, Byt 2+kk

04459

20.09.2024

3 (dům má 0 podlaží)

osobní

56 m2

56 m2

C - Úsporná

Cena: na dotaz v RK
Poznámka k ceně: volejte makléři 1
Prodejce

Makléř: Tipoa Simona

Telefon: 724 772 ...

E-mail: simona@b ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9753.jpg

BRAVIS reality

Vídeňská 6, Brno

www.bravis.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte ideální místo, kde se snoubí moderní design s útulným prostředím? Přijďte se podívat na tento jedinečný byt na Kotlářské v centru Brna. Tento prostorný byt, nabízený jako 2+1, vás překvapí svou skutečnou dispozicí 3+kk. Majitelé totiž chytře využili chodbu a přetvořili ji v pohodlnou ložnici, čímž maximalizovali užitnou plochu bytu.

S užitnou plochou 56 m2 je tento byt ideální pro jednotlivce, páry nebo menší rodiny, kteří hledají pohodlné a moderní bydlení v centru města. Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2022, takže se můžete těšit na zcela nové rozvody, podlahy, koupelnu, topení a omítky. Každý detail byl pečlivě promyšlen, aby splňoval nejvyšší standardy moderního bydlení. Bezpečnostní a protipožární vstupní dveře zajišťují klid a bezpečí pro vás i vaši rodinu.

Kuchyně je srdcem každého domova a tato vás rozhodně nezklame. Moderní kuchyňská linka je vybavena špičkovými spotřebiči značky BOSCH, které uspokojí i ty nejnáročnější kuchaře. Podhledové osvětlení dodává prostoru příjemnou atmosféru a omyvatelné stěny jsou praktickým bonusem pro každodenní život.

Byt nabízí také dvě komory, které poskytují dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby. Dům, ve kterém se byt nachází, má našetřeno 1 milion korun ve fondu oprav, což je skvělá zpráva pro budoucí majitele, protože žádné velké náklady na opravy nejsou v dohledné době plánovány.

Lokalita na Kotlářské nabízí skvělou dostupnost ke všem službám, obchodům a kulturnímu vyžití, které Brno nabízí. Prohlídky možné po domluvě s níže uvedeným makléřem. V případě Vašeho zájmu Vám můžeme nabídnout video-prohlídky nemovitostí v přímém přenosu bez osobního kontaktu.

Při koupi bytu na investici vám naše společnost může nabídnout následující služby: zajištění vhodného nájemníka, jednorázový či pravidelný úklid, malování, případné vyklízení či stěhování. Rychlý a kvalitní právní, hypoteční a daňový servis (znalecké posudky, PENB) je u nás samozřejmostí.



Nahoru