Vybírejte z nabídky 36 664 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+1 > Brno Zpět na přehled nabídek

Pronájem bytu 2+1, ul. Václavská, Brno - střed, zařízený, v blízkosti centra a Mendlova náměstí, studovna, relax zóna, parkování

Prodejce

Makléř: Asistent Martin

Telefon: 777 461 ...

E-mail: martin@b ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Brno (okres Brno-město)

Václavská

Byty, Byt 2+1

04435

20.09.2024

1 (dům má 0 podlaží)

osobní

33 m2

33 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 18900 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + 4.000 Kč zálohy na služby + 2420,- paušální služby + depozit + provize RK 1
Prodejce

Makléř: Asistent Martin

Telefon: 777 461 ...

E-mail: martin@b ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9753.jpg

BRAVIS reality

Vídeňská 6, Brno

www.bravis.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu kompletně zařízený byt 2 + 1 na ulici Václavská, Brno - střed, o velikosti 33 m2. V ceně nájmu také společná studovna, relax zóna a venkovní posezení.

V kuchyni se nachází kuchyňská linka s varnou deskou, jídelní stůl se židlemi a lednice. Dva zařízené pokoje vybavené dvěma jednolůžkovými postelemi, nočními stolky, pracovním stolem, policemi a šatní skříní. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, toaletou, umyvadlem a zrcadlem. V areálu je soukromá prádelna s pračkami a sušičkami. V ceně nájmu je zahrnuto připojení k internetu. Možnost pronájmu parkovacího stání v areálu od 1.290,- Kč měsíčně.

Skvělá lokalita s veškerou občanskou vybaveností v místě nabízí příjemné bydlení kousek od historického centra Brna. Dopravní uzel Mendlovo náměstí je vzdálen 2 minuty chůze, přímo před domem se nachází tramvajová zastávka Václavská. V okolí se nachází posilovna a další sportoviště, supermarket, několik restaurací a kaváren, pošta, několik fakult vysokých škol, obchody, ale také přírodní park s cyklostezkou podél řeky Svratky a různá sportoviště.

Prohlídky jsou možné kdykoliv po domluvě s uvedeným makléřem. Možnost zajištění jednorázového nebo pravidelného úklidu naší úklidovou firmou. V případě Vašeho zájmu Vám můžeme nabídnout video-prohlídky nemovitosti.



Nahoru