Vybírejte z nabídky 36 665 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 3+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Pronájem bytu 3+kk 186 m2, Praha

Prodejce

Makléř: Real Estate CREDITAS

Telefon: 420 702 ...

E-mail: reality@ ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Praha (okres Praha 1)

Truhlářská

Byty, Byt 3+kk

TRUH 4

12.09.2024

2 (dům má 0 podlaží)

osobní

186 m2

186 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 79000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: Poplatky a služby 14.500, - Kč. 1
Prodejce

Makléř: Real Estate CREDITAS

Telefon: 420 702 ...

E-mail: reality@ ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9839.jpg

CREDITAS Real Estate Management s.r.o.

Walterovo náměstí 329/3, 158 00 Praha 5

www.creditasre.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Od přímého majitele nabízíme prémiové nájemní bydlení na Praze 1 v ulici Truhlářská. Byt 3+kk o velikosti 186 m2 se nachází v 3. nadzemním podlaží v rekonstruovaném domě s výtahem. O vzhled interiéru se s důrazem na funkčnost a design postaralo vyhlášené architektonické studio de.fakto. Dominantou bytu je prostorný a díky množství oken světlý obývací pokoj, který je spojený s kompletně vybavenou kuchyní a jídelnou.

Dále tento velkoryse řešený byt disponuje hlavní ložnicí s kompletně vybavenou en-suite koupelnou s produkty značky Preciosa, druhou ložnicí, šatnou a samostatnou koupelnou s vanou, sprchovým koutem, toaletou a bidetovou sprškou. Prostorná vstupní hala ukrývá vestavěné skříně, které poskytují elegantně řešené úložné prostory.

V bytě je zaveden vysokorychlostní internet (v ceně nájmu). Topení a chlazení bytu je vedeno ve stropech. Parkování je možné pronajmout v blízkém OC Palladium (vstup 150 m od domu).

Provize činí 50% nájmu bez poplatků, kauce je ve výši 178 000,- Kč, poplatky činí 14 500,- Kč. Objevte prémiové bydlení v Truhlářské ulici v srdci Prahy, které nabízí luxusní, zařízené moderní byty v nově zrekonstruované historické klasicistní rezidenci.

Výhodná lokalita se skvělou dopravní dostupností. Kromě toho, že pěšky máte na dosah Staroměstské i Václavské náměstí, Pařížskou, Karlův most, Pražský hrad, Letnou i Stromovku, jste jen pár kroků od stanice metra Náměstí Republiky (trasa B) a řady tramvajových linek. V blízkosti se nachází oblíbená nákupní centra Palladium a Kotva.



Nahoru