Vybírejte z nabídky 36 667 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem komerční > výrobní prostory > Ostrava Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Výrobní prostory, Ostrava

/images/img-no-foto-small.png Aktivní
Prodejce

Makléř: Miroslava Dobřanská

Telefon: 734 291 ...

E-mail: top.rozn ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Ostrava (okres Ostrava-město)

Výškovická

Komerční, Výrobní prostory

647658

20.09.2024

osobní

1 360 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 145 CZK / m2 / měsíc
Poznámka k ceně: el. energie dle skutečného odběru 1
Prodejce

Makléř: Miroslava Dobřanská

Telefon: 734 291 ...

E-mail: top.rozn ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje pronájem komerčního prostoru - haly o velikosti cca 1360 m2 ve velice dobře dostupné části Ostravy - Zábřehu. Podlaha z litého betonu umožňuje bezproblémový pohyb v hale pro VZV. Střecha haly je prosvětlená světlíky, proto zajišťuje také dostatek světla a i úsporu el. energie. Přístup do haly je možný několika vjezdy, pro menší vozidla je z přední části vjezd přes nájezd, kde je možno použít menší vrata a v případě vykládky a nakládky zboží pro větší vozidlo je k dispozici boční vjezd přes rampu.

Výška stropu v hale je 4,2 m, jednotlivé sloupy mají mezi sebou vzdálenost 6 m. Přes společnou chodbu budovy je pak přístup přímo do prostoru haly, kde jsou 3 samostatné vstupy. Majitel objektu je ochoten i k pronájmu menší části haly - např. na 2 poloviny. Pak je možné část haly také rozdělit, protože do haly jsou další 3 vstupy. V části haly je i klimatizace.

K hale je možno pronajmout i menší skladový prostor na chodbě o velikosti cca 15 m2 a také kanceláře, umístěné přímo v hale o velikosti cca 34 m2. K dispozici může být také veškeré sociální zařízení a šatny pro zaměstnance. Pronajímatel nabízí k pronájmu také i elektrický VZV zn. Still se zdvihem do 3 m. Kromě pronájmu haly a kanceláří je možné si také pronajmout i venkovní plochy, areál je oplocen a může se zamykat.

Cena za pronájem haly je stanovena na částku 145.- Kč/m2/měsíc, pronajímatel upřednostňuje dlouhodobý pronájem a požaduje při sepsání smlouvy kauci ve výši 2x měsíčního nájemného. Prostory jsou ihned volné. Provize RK je ve výši 1x měsíčního nájmu. Ev. číslo: 647658. Energetický štítek: G.



Nahoru