Vybírejte z nabídky 36 665 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej byty 3+1, 77 m2 - Praha - Letňany

Prodejce

Makléř: Yeroshenko Mikhail

Telefon: 777 748 ...

E-mail: yeroshen ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha

Tupolevova

Byty, Byt 3+1

01692

20.09.2024

5 (dům má 9 podlaží)

osobní

72 m2

77 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 8990000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Yeroshenko Mikhail

Telefon: 777 748 ...

E-mail: yeroshen ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9655.jpg

Personal Reality

Kladenská 226, 27301 Žilina

www.personalreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Pokud hledáte bydlení, které kombinuje moderní design, pohodlí a skvělou lokalitu, pak je tento byt tou pravou volbou pro vás. Nabízíme k prodeji prostorný, kompletně zrekonstruovaný byt o dispozici 3+1 se zasklenou lodžií, který se nachází v oblíbené části Prahy - Letňany, na ulici Tupolevova.

Byt o podlahové ploše 72 m2 a užitné ploše 77 m2 nabízí dostatek prostoru pro vaši rodinu. Dispozičně je řešen jako 3+1 s prostornou koupelnou s vanou a samostatnou toaletou.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí, která zahrnovala modernizaci všech interiérových prvků. Stylově zařízený interiér je připravený k okamžitému nastěhování.

Zasklená lodžie je orientována na západ, což zaručuje příjemné posezení při západu slunce. Ložnice, dětský pokoj a kuchyň jsou orientovány na východ, což přináší dostatek přirozeného světla po celý den.

Letňany jsou vyhledávanou lokalitou díky kompletní občanské vybavenosti. Metro je dostupné pouhé dvě zastávky autobusem nebo 15 minut pěšky. V okolí naleznete obchody, restaurace, školy i sportovní zařízení.

Byt se nachází v pátém patře devítipatrového domu, což zajišťuje klid a dostatek soukromí. Díky celkové revitalizaci objektu je dům ve skvělém stavu, včetně výtahu, fasády a společných prostor.

Tato nabídka je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení v atraktivní lokalitě. Nejenže se jedná o vynikající investici, ale také o ideální místo pro život.

Nechte se okouzlit tímto krásným bytem a přijďte se přesvědčit osobně. Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Hypotéku zařídíme.

Tento byt je připraven stát se vaším novým domovem!



Nahoru