Vybírejte z nabídky 36 692 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej ostatní > historické objekty > Malotice Zpět na přehled nabídek

MALOTICE, HISTORICKÁ USEDLOST 189 m2, POZEMEK 1028 m2, Malotice

Prodejce

Makléř: Petr Trojan

Telefon: 776 707 ...

E-mail: petr.tro ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Malotice (okres Kolín)

Ostatní, Historické objekty, památky

233814

20.09.2024

osobní

189 m2

Cena: 14798000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Petr Trojan

Telefon: 776 707 ...

E-mail: petr.tro ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10027.webp

APALUCHA reality

Havlíčkova 353, 281 44 Zásmuky

apalucha-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

APALUCHA REALITY Vám exkluzivně nabízí luxusní historickou usedlost ze 14. století po velmi zdařilé rekonstrukci. Nachází se v klidné části obce Malotice obklopena přírodou a prodává se včetně kompletního vybavení.

Neuvěřitelné kouzlo této nemovitosti na Vás dýchne okamžitě po vstupu do haly spojené s kuchyní a obývacím pokojem, kde nechybí ani krb a ranní kávu si můžete vychutnat přímo na břehu rybníka, nebo na terase s vířivkou. Náročná rekonstrukce proběhla v zámeckém stylu s dokončením v roce 2021. Rekonstrukcí prošel doslova každý kousek a součást domu.

Pozornost byla věnována každé spáře mezi cihlami, obnoveny byly klenby se zvýrazněním kamenných částí stavby, což zvýrazňuje historický potenciál usedlosti. Nová plastová okna s trojskly udrží teplo jak z podlahového vytápění, tak z krbu, ve kterém si zajisté budete s chutí v zimních večerech zatápět. Vytápění je řešeno automatickým kotlem na pelety a uhlí, případně kusové dřevo s podlahovým rozvodem.

Přímo z ložnice je vstup na zastřešenou terasu a zimní zahradu, kterou si již uděláte k obrazu svému sami. Zahrada disponuje zatravněnou částí s malým jezírkem a množstvím designových prvků, které jsou patrné z fotografií. U domu je umístěn kotec pro čtyřnohého přítele. K dispozici je garáž, kam lze zaparkovat až dvě vozidla a další možností je venkovní stání.

Dům má tři komíny s pravidelnými revizemi. Teplou vodu zajišťuje 200 l bojler. Dům je zároveň velmi udržitelný s vlastním zdrojem pitné vody z kopané studny, hluboké 9 metrů a užitkové vody z druhé studny. Výhledově se v obci plánuje obecní vodovod.

V současné chvíli je odpad řešen vlastním septikem s trativodem. Dům je zabezpečen EZS a napojen na pult centrální ochrany s přípravou na kamerový systém. V celém domě je rozvod datové sítě a Wi-Fi. Vjezdová brána a garážová vrata vč. EZS jsou dálkově ovládány jedním ovladačem.

Historie domu je datována do 14. století, kdy byla rovněž postavena sousedící gotická vodní tvrz, kterou postavili kutnohorští měšťané, ze které se dochovala již jen věž. Veškerá občanská vybavenost je v nedaleké, 5 km vzdálené Kouřimi. Praha je vzdálena 50 km, Kolín a Kutná Hora 22 km.

Jedná se o exkluzivní nemovitost, která nabízí jak potenciál krásného bydlení s historickým nádechem, tak i značnou komerční hodnotu. PENB se vyhotovuje, proto uvádíme třídu "G".



Nahoru