Vybírejte z nabídky 36 315 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 3+1 se sklepem, 76 m2, náměstí Na Balabence, Praha 9 - Libeň

Prodejce

Makléř: Treu René

Telefon: 602 433 ...

E-mail: rene.tre ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 9)

náměstí Na Balabence

Byty, Byt 3+1

918708

20.09.2024

3 (dům má 7 podlaží)

osobní

76 m2

76 m2

D - Méně úsporná

Cena: 8964000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Treu René

Telefon: 602 433 ...

E-mail: rene.tre ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2840.jpg

ERA Centrum Maximal

Radlická 640/11, Praha 5

era-reality.cz/era-centrum-maximal

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivní prodej prostorného a architektonicky zajímavě řešeného bytu 3+1 (74,6 m2) se sklepem (1,4 m2), který se nachází v bezprostřední blízkosti parku, na náměstí Na Balabence, v oblíbené čtvrti s kompletní občanskou vybaveností, Praha 9 - Libeň. Bytová jednotka v osobním vlastnictví je situována ve 3. patře / 4. nadzemní podlaží pěkně zrekonstruovaného, zatepleného domu s výtahem.

Byt je v hezkém, dobře udržovaném stavu, má architektonicky zajímavé prostorové řešení 3+1, resp. 2+1 s halou a nabízí komfortní bydlení. Bytová jednotka je kompletně zařízena a disponuje kuchyní s kvalitní kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (myčka, plynová varná deska, elektrická trouba, digestoř, pračka, mikrovlnná trouba) a velkou lednicí s mrazničkou, spíží, halou nyní vybavenou jako jídelna, obývacím pokojem se sedací soupravou, obývací stěnou a s pracovním koutem, pokojem vybaveným jako ložnice s dvoulůžkem, válendou a úložnými prostory, koupelnou s vanou s integrovaným masážním sprchovým boxem, samostatným WC, předsíní s vestavěnou skříní, dále bytu náleží sklep v suterénu domu.

Byt je nabízen k prodeji včetně vybavení nábytkem tak, jak je viditelné na fotografiích, dále včetně spotřebičů v kuchyni, ale vyjma elektroniky v obývacím pokoji. Vytápění a ohřev vody je centrální ústřední, okna jsou plastová s izolačním dvojsklem a na všech oknech jsou osazeny žaluzie, vstupní dveře jsou bezpečností, interiérové dveře jsou dřevěné a podlahy jsou kombinací dřevěných parket, keramické dlažby a koberce. Náklady na měsíční poplatky/zálohy na služby jsou celkem 2064,- Kč (tj. teplo, teplá voda, vodné a stočné, úklid a osvětlení spol. prostor, odvoz odpadu, provoz výtahu a další režie domu), dále se hradí částka do fondu oprav ve výši 1598,- Kč měsíčně.

V oblasti domu je veškerá občanská vybavenost, přímo u domu je park s dětským hřištěm, základní škola se nachází pouze přes park, v blízkosti jsou mateřské školy, nedaleko je poliklinika, O2 Arena, Obchodní centrum Harfa a mnoho dalších obchodů a služeb atd. Další výhodou lokality je dopravní dostupnost hromadnou dopravou po metropoli (u domu se nachází zastávka tramvaje "Balabenka", metro trasa "B" stanice Palmovka, nebo stanice Českomoravská jsou v docházkové vzdálenosti cca 10 min.). Parkování je možné na ulici před domem (lokalita s parkovacími zónami pro rezidenty - modrá zóna).

Doporučuji, volné ihned po prodeji/převodu. Nemovitost je možno financovat i hypotékou, s jejím vyřízením Vám rádi pomohou naši specialisté. Kromě běžných prohlídek nemovitostí, dále nabízíme formu video-prohlídek v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger atd.



Nahoru