Vybírejte z nabídky 36 515 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 4+kk > Olomouc Zpět na přehled nabídek

Prodej krásného a kompletně zrekonstruovaného bytu na ulici Foerstrova v Olomouci.

Prodejce

Makléř: Dvořáková Iva

Telefon: 773 130 ...

E-mail: dvorakov ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Olomouc (okres Olomouc)

Foerstrova

Byty, Byt 4+kk

72/24-DUP

20.09.2024

4 (dům má 7 podlaží)

osobní

64 m2

neuvedeno

C - Úsporná

Cena: 3990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Dvořáková Iva

Telefon: 773 130 ...

E-mail: dvorakov ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2929.jpg

Musil reality

Schweitzerova 84/50, 779 00 Olomouc

www.musilreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej krásného, kompletně zrekonstruovaného, klimatizovaného bytu o dispozici 4+kk se výměrou 64 m2, nacházející se na ulici Foerstrova v Olomouci. Byt je situován v 5. patře panelového domu. Staří rekonstrukce jsou dva roky, kdy vznikla v bytě o dispozici 3+1 jednotka 4+kk, veškeré úpravy byly provedeny velmi vkusně a jsou domyšleny do posledního detailu s širokým vybavením úložných prostor.

Nová kuchyňská linka je plně vybavena veškerými spotřebiči a její dominantou je pracovní deska vyrobena z kamene, který jistě každý ocení vzhledem k jeho funkčnosti a využití. Z útulné obývací části je vstup na balkón, kde lze trávit volné večery u skleničky dobrého vína či šálku kávy. Dále jsou zde k dispozici tři samostatné ložnice.

Všechny pokoje jsou neprůchozí, což nabízí možnost ideálního rodinného bydlení. Koupelna je zajištěna vanou a umyvadlem, dále samostatné WC. K bytu náleží sklep, možnost využití společné kolárny. Dům prošel kompletní revitalizací a neváznou zde žádné dluhy v rámci splátek rekonstrukce. Nízké náklady na bydlení.

Nemovitost se nachází v jedné z nejžádanějších lokalit města Olomouce s veškerou občanskou vybaveností: škola, školka, pošta, sportovní vyžití, MHD. Výborná centra města, také výjezd na dálnici. Tato nabídka nabízí možnost rodinného bydlení, bez jakýchkoliv dalších nákladů a investic, v případě zájmu lze ponechat po domluvě velkou část zařízení bytu.

Pokud Vás toto nabídka zaujala neváhejte mne kontaktovat, ráda Vám zajistím prohlídku. Cena nemovitosti: 3.990.000,- Kč.



Nahoru