Vybírejte z nabídky 36 692 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Chodová Planá Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu - Chodová Planá ul. Výškovská

Prodejce

Makléř: Miroslava Kárníková

Telefon: 775 439 ...

E-mail: miroslav ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Chodová Planá (okres Tachov)

Výškovská

Domy, Rodinné domy

KM1424

20.09.2024

2

1 186 m2

400 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3335000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Miroslava Kárníková

Telefon: 775 439 ...

E-mail: miroslav ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/7156.jpg

Realitní samoobsluha s.r.o.

Osadní 1053/28, 170 00 Holešovice, Praha7

www.realitni-samoobsluha.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně nabízíme prodej rodinného domu v Chodové Plané v ulici Výškovská. Jedná se o dům s širokým využitím, protože je velice zajímavě dispozičně řešený. V přízemí domu se nachází prostorná chodba, odkud se dá jít do všech místností. Směrem do vsi je velký slunečný pokoj, který může sloužit jako obývací pokoj s kuchyňským koutem, vedle tohoto pokoje se nachází menší místnost, která může být využita jako ložnice nebo dětský pokoj, nebo může mít jakékoliv jiné využití.

Dále se v přízemí nachází koupelna s WC, Komora a jedna atypická velká místnost s původními historickými klenbami, která může mít další široké využití (obývací pokoj, menší dílna pro nějaké drobné podnikání, společenská místnost,...). Z této místnosti lze projít do garáže, která je umístěna na konci domu. Z chodby v přízemí vystoupáme po schodech do dalšího patra, kde je velký pokoj umístěn směrem do obce, který má po každé straně mansardy, které mají též široké využití. V druhé polovině tohoto patra se nachází půda, kterou lze také přestavět na obytné místnosti.

Rodinný dům má zastavěnou plochu 256 m2 a nachází se na pozemku o velikosti 1216 m2. Předmětem prodeje je též pozemek za domem o výměře 226 m2, který půjde dle územního plánu obce převést na stavební pozemek a lze jej do budoucna využít jako výhodnou investici. Dále je naproti domu postaven ještě menší vejminek. Nemovitost je napojena na veškeré inženýrské sítě. Vytápění domu bylo řešeno plynovým kotlem s rozvedenými radiátory po domě.




Prodej rodinného domu Chodová Planá na Eurobydleni.cz


Nahoru