Vybírejte z nabídky 36 696 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 3+kk > Ostravice Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 3+kk, Ostravice

Prodejce

Makléř: Jan Mandičak

Telefon: 724 462 ...

E-mail: jan.mand ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Ostravice (okres Frýdek-Místek)

Byty, Byt 3+kk

0552

21.09.2024

1 (dům má 4 podlaží)

osobní

62 m2

58 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 19000 CZK / objekt / měsíc
Prodejce

Makléř: Jan Mandičak

Telefon: 724 462 ...

E-mail: jan.mand ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9631.jpg

RK Chlebek

J.V. Sládka 41, Frýdek - Místek

www.rkchlebek.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k pronájmu krásný byt 3 kk v obci Ostravice s užitnou plochou 58 m2 se nachází v 1. nadzemním podlaží panelového domu. Tento byt se nachází v srdci malebných Beskyd, v klidné obci, která je ideálním výchozím bodem pro milovníky přírody. Okolí nabízí široké možnosti turistiky a výletů, přičemž byt je vzdálený jen několik minut chůze od přehrady Šance, což z něj činí ideální místo pro odpočinek i aktivní pobyt v přírodě.

Moderní byt je dispozičně řešen takto: praktická předsíň, nabízí dostatek úložného prostoru a její součástí je vestavěná skříň. Předsíň zajišťuje vstup do koupelny se sprchovým koutem a samostatné WC. Útulný obývací pokoj s kuchyňským koutem, s vestavěnými spotřebiči (indukční deska, el. trouba, pračka, myčka, lednice, digestoř). Dětský pokojíček je dostatečně prostorný. Veškerý nábytek zůstává součástí nájmu. Interiér bytu má prvky dřeva, které dodávají bytu útulný a příjemný charakter. Byt je nově vymalovaný a připravený k nastěhování.

Veškerá občanská vybavenost a zastávky MHD se nachází v docházkové vzdálenosti. Výše měsíčního nájmu činí 19.000 Kč, zálohy na služby 2.200 Kč (tepl, vodné, stočné, internet, televize - mimo elektřiny, kterou si hradí nájemník sám). Výše záloh bude nájemcům vyúčtována dle spotřeby. Vratná kauce je stanovena na dvojnásobek měsíčního nájemného (38.000 Kč), provize RK činí jedno měsíční nájemné. Byt je volný ihned! Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.



Nahoru