Vybírejte z nabídky 36 515 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Kunratice u Cvikova Zpět na přehled nabídek

Rodinný dům, Kunratice u Cvikova

Prodejce

Makléř: Astlová Zdena

Telefon: 602 360 ...

E-mail: zdena.as ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Kunratice u Cvikova (okres Česká Lípa)

Domy, Rodinné domy

915343

21.09.2024

1

osobní

1 865 m2

80 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 4500000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Astlová Zdena

Telefon: 602 360 ...

E-mail: zdena.as ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10046.webp

CENTURY 21 Partner Liberec

nám. Soukenné 23/10, 460 07 Liberec

www.century21.cz/kancelar-partner-liberec

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme exkluzivně k prodeji velkou nemovitost (v KN jako rodinný dům) s dispozicí 4+1, ležící ve vyhledávané lokalitě Kunratic u Cvikova. Od sedmdesátých let využívaný pouze pro občasnou rekreaci, nemovitost má tvar do "L" a kromě původního jednopatrového domu (k rekonstrukci) je k dispozici navazující vysoká kůlna a související garáž.

Elektrické rozvody v domě jak 220V, tak 380V, vytápění kotlem na tuhá paliva, septik. Plynová přípojka u domu. Vše je v původním stavu. Nemovitost je v současné době plně vybavena nábytkem a dalšími věcmi, které po prodeji v domě zůstávají.

Krásná udržovaná zahrada s více než desítkou vzrostlých ovocných stromů a keřů se rozkládá na pozemku o celkové ploše 1865 m2. Kunratice u Cvikova jsou známé svou krásnou přírodou a slouží i jako vstupní brána do Kunratického Švýcarska, který nabízí romantické lesní pískovcové skály, lesní kaple, kříže a skalní vyhlídky.

Zajímavé je i začlenění obce do projektu Křišťálového údolí, které charakterizuje především známá sklárna Pačinek Glas se svou Skleněnou zahradou a Křišťálovým chrámem. V Kunraticích je k dispozici škola i školka, veřejnou dopravu zajišťuje přímý bus Cvikov, Nový Bor, Česká Lípa, Jablonné v Podj. V obci jsou k dispozici potraviny a restaurace.

Sportovní aktivity v okolí: turistické trasy, cyklotrasy, golf Club Malevil, přírodní koupaliště, tenisové kurty, možnost rybaření. V zimě lyžařské vleky Polevsko/Lužické hory, Ještěd.

Tento starý rodinný dům je ideálním řešením pro ty, kteří hledají bydlení na klidném místě s možností výletů i sportovních aktivit v krásném okolí. Zároveň objekt nabízí i příležitost přetvořit tuto nemovitost na bydlení dle vlastních představ.



Nahoru