Vybírejte z nabídky 36 695 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Praha - Královice

Prodejce

Makléř: Bc. Jana Kuželíková

Telefon: 724 037 ...

E-mail: jana.kuz ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 10)

Ke Stupicím

Domy, Rodinné domy

13332

21.09.2024

2

450 m2

124 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 10500000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Bc. Jana Kuželíková

Telefon: 724 037 ...

E-mail: jana.kuz ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9877.webp

QARA s.r.o.

Šafaříkova 201/17, 120 00 Praha 2

www.qara.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Pokud přemýšlíte, jestli si pořídit byt nebo raději dům stále ještě v Praze, máme pro vás kompromis. Nabízíme velmi hezký dům o dispozici 5+1 s dvěma koupelnami, nacházející se na pozemku o velikosti 450 m2. Dům je patrový a přízemí se skládá ze zádveří, kde se nachází také technická místnost. Dále je zde předsíň, ložnice, kuchyň, obývák a koupelna s WC.

Druhé patro je tvořeno dvěma pokoji, ložnicí se šatnou a prostornou koupelnou s vanou. Více napoví přiložené plánky. Vytápění domu zajišťuje nový elektrický kotel, stejně jako ohřev vody. Je zde připojení na vodovod i kanalizaci, ale také studna.

Na pozemku o velikosti 450 m2 (dle nového geometrického plánu) se nachází pergola (40 m2), kterou lze využívat i v zimních měsících díky plynovému vytápění. Je zde bazén se solárním ohřevem a za domem se nachází prostor pro vířivou vanu. Tento prostor po terénních úpravách lze využít i jako zahradu. Součástí je i prostorná garáž s příjezdem z ulice a vstupem z pozemku a několik dalších úložných prostor.

V současné době byla instalována nová vrata k přístupu na pozemek. Královice jsou ideálním místem pro toho, kdo hledá bydlení stále ještě v Praze, ale také s propojením s přírodou. V místě je výborné sportovní vyžití pro dospělé i děti, školka, místní úřad a restaurace Markéta. Jen pár metrů za domem se napojíte na krásné stezky, které Vám umožní procházet se dle libosti přírodou.

Veškerá občanská vybavenost se nachází v přilehlé Uhříněvsi. Další výhodou tohoto bydlení je dostupnost centra Prahy autobusem nebo nedalekým vlakovým spojením. Doporučuji prohlídku pro lepší představu tohoto útulného domova.



Nahoru