Vybírejte z nabídky 36 696 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Týnec nad Sázavou Zpět na přehled nabídek

Prodej, dvougenerační rodinný dům 314 m2, Chrást nad Sázavou, Týnec nad Sázavou

Prodejce

Makléř: Fuchsa Denisa

Telefon: 736 766 ...

E-mail: fuchsa@p ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Týnec nad Sázavou (okres Benešov)

Domy, Rodinné domy

01684

21.09.2024

2

2 176 m2

314 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 12499000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Fuchsa Denisa

Telefon: 736 766 ...

E-mail: fuchsa@p ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9655.jpg

Personal Reality

Kladenská 226, 27301 Žilina

www.personalreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji velký dvougenerační rodinný dům o dvou bytových jednotkách ( 3+1 a 4+kk ), se zahradou o rozloze 1996m2 na krásném místě přímo u řeky Sázavy v Chrástu na Sázavou. Dům o podlahové ploše 314 m2 nabízí plnohodnotné dvougenerační bydlení. Je částečně podsklepený s dvěma garážemi. Na pozemku se nachází bazén, venkovní kuchyň s grilem a zděná kůlna (chlívek) o zastavěné ploše 26m2 s přivedenou vodou a topením.

Dům je dispozičně řešen: v přízemí se nachází vstupní chodba, samostatné WC a bytová jednotka 3+1: chodba se vstupem do kuchyně s jídelnou, spižírna využívána momentálně pro pračku, koupelna se sprchovým koutem a WC, ložnice, obývací pokoj a další ložnice se vstupem na terasu orientovanou na západ. V 1. patře se nachází chodba s úložným prostorem a bytová jednotka 4+kk: chodba, koupelna s vanou a WC, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a tři samostatné ložnice, z nichž dvě mají vstup na balkon orientovaný na západ.

Dům je vytápěný třemi způsoby: krbová kamna v každém patře, tepelné čerpadlo nebo kotel na tuhá paliva. Na pozemku se nachází studna. Výhodou umístění domu je, že má pouze jedny sousedy ze zadní strany domu. Přímo naproti přes ulici se nachází mateřská škola. Dále v obci najdete několik dětských hřišť, poštu, potraviny a hostinec. Tato nemovitost je ideální pro ty, kdo chtějí bydlet v krásné přírodě, ale zároveň v blízkosti města.

Okolí nabízí spoustu cyklostezek, trasy pro pěší, hrad, muzeum nebo divadlo v Týnci nad Sázavou. Zastávka BUS "Krhanice" se nachází pouhých 250m od domu a do Týnce nad Sázavou se dostanete za 10min. Zastávka vlaku "Krhanice" se nachází taktéž 250m od domu a do Benešova se vlakem dostanete za 30min a do Prahy na hlavní nádraží za 1h20min. Autem cesta do Benešova trvá 17min a do Prahy na Chodov 35min. S financováním přes hypoteční úvěr Vám rádi pomůžeme. Doporučujeme prohlídku s makléřkou.



Nahoru