Vybírejte z nabídky 36 398 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk Zpět na přehled nabídek

Pronájem nového bytu 2+kk/T s vlastní zahrádkou, 117.4 m2, ul. Ke Tvrzi, Praha - Královice

Prodejce

Makléř: Jan Kašpar

Telefon: 603 552 ...

E-mail: kaspar@k ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Ke Tvrzi

Byty, Byt 2+kk

N139523

21.09.2024

1 (dům má 3 podlaží)

osobní

117 m2

59 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 22000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + poplatky dle spotřeby a počtu osob cca 6.000 Kč/měs. Parkovací stání zahrnuto v ceně. 1
Prodejce

Makléř: Jan Kašpar

Telefon: 603 552 ...

E-mail: kaspar@k ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9607.jpg

Kašpar Nemovitosti, s.r.o.

Komunardů 25/1130, 170 00 Praha 7 - Holešovice

www.kasparnemovitosti.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení vlastníka nemovitosti vám nabízím k dlouhodobému pronájmu nový a moderní byt s terasou a vlastní předzahrádkou o ploše 45.18 m2, který se nachází v 1. nadzemním podlaží novostavby rezidenčního bytového domu v areálu projektu Nové Královice. Byt je vybaven kuchyňskou linkou se sklokeramickou indukční deskou a el. troubou, digestoří, lednicí s mrazákem, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Byly zde použity výlučně velmi kvalitní materiály a provedení je opravdu precizní. Dřevěné podlahy, velkoformátová dlažba, hliníková okna s izolačními trojskly, předokenní žaluzie atd.

K bytu dále náleží sklep a vlastní parkovací stání u domu - zahrnuto v ceně. Projekt se nachází v městské části Praha-Královice, která si zachovala původní vesnický ráz. Obec tak představuje klidnější a čistší variantu městského života.

Přímo v Královicích naleznete množství sportovního vyžití i možností pro trávení volného času: tenisové kurty, fotbalové hřiště, přírodní park v údolí Rokytky, přírodní koupaliště Markéta, turistickou trasu i síť cyklostezek napojených na trasy č. 1 a A24 vedoucí do Prahy, trasu A440 vedoucí do Běchovic a trasu 8100, tzv. Pražské kolo. Součástí plánu je i rekonstrukce historické Tvrze, která je dominantou celého projektu.

Vzhledem k nesporné hodnotě nemovitosti požaduje pronajímatel vratnou kauci ve výši 60.000 Kč (lze rozdělit do dvou splátek), odměna RK 1 nájemné + DPH. Jestliže hledáte lokalitu zrozenou k nalezení klidu, ale zároveň v místě plné občanské vybavenosti, jste v Královicích správně.



Nahoru