Vybírejte z nabídky 36 481 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+1 > Bechyně Zpět na přehled nabídek

Byt 2+1 o velikosti 64 m2 s balkonem v Bechyni, ul. Na Libuši - ideální pro klidné bydlení., Bechyně

Prodejce

Makléř: Machálková Dina

Telefon: 420 226 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Bechyně (okres Tábor)

Na Libuši

Byty, Byt 2+1

913295

22.09.2024

3 (dům má 4 podlaží)

osobní

64 m2

71 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 2220000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Machálková Dina

Telefon: 420 226 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10061.webp

CENTURY 21 4fin Reality

Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4

www.4finreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ráda bych vám nabídla k prodeji byt 2+1 v osobním vlastnictví v klidné části Bechyně. Tento byt, o podlahové ploše 64 m2 a užitné ploše 71 m2, se nachází ve 3. patře třípatrového zděného domu bez výtahu. K bytu náleží dvě sklepní kóje a možnost parkování přímo u domu.

Výhodou tohoto bytu je jeho umístění ve 3. patře, které poskytuje maximální soukromí. Sousedé se nachází pouze za zdí obývacího pokoje, zatímco zbytek bytu je situován na konci budovy, což minimalizuje hluk. Poslední patro vám navíc přináší lepší výhled a větší klid.

Další výhodou je, že balkon je přístupný přímo z kuchyně, což vám umožňuje snadný přístup k venkovnímu posezení. V zimě se balkon hodí například při pečení cukroví, kdy poskytne ideální místo pro chladnutí upečených sladkostí.

Byt je dispozičně řešen prostornou vstupní chodbou, kuchyní s komorou a balkonem, koupelnou s vanou a samostatným WC. Obývací pokoj je vybaven krbovými kamny, která poskytují příjemné teplo během zimních měsíců a z obývacího pokoje se dostanete do ložnice.

Vytápění bytu je možné elektrokotlem nebo krbovými kamny. Podlahy jsou řešeny linem v kuchyni a chodbě, dlažbou v koupelně a WC a parketami v obývacím pokoji a ložnici. V bytě jsou plastová okna a nové rozvody elektriky.

Rekonstrukce bytu probíhala ve dvou etapách - před 10 lety byla vyměněna okna a před 5 lety došlo k modernizaci topení (nové radiátory a elektrokotel) a k zateplení půdy. Dům je klidný a má bezproblémové sousedy.

Byt bude k dispozici k nastěhování od 1. února 2025. Prohlídky bytu však probíhají již nyní. Pokud máte zájem, můžete si byt pořídit i se stávajícím vybavením ložnice a obývacího pokoje, přičemž cena za toto vybavení je 20 000 Kč.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky neváhejte kontaktovat.



Nahoru