Vybírejte z nabídky 36 699 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 3+1 > Příbram Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 3+1, Příbram

Prodejce

Makléř: Vladimír Nýdl

Telefon: 775 036 ...

E-mail: vladimir ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Příbram (okres Příbram)

Čechovská

Byty, Byt 3+1

21278

22.09.2024

9 (dům má 12 podlaží)

osobní

89 m2

89 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 15000 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + služby 1
Prodejce

Makléř: Vladimír Nýdl

Telefon: 775 036 ...

E-mail: vladimir ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10078.webp

Vladimír Nýdl KUZO Partners

www.kuzopartners.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prostorný 3+1 s výhledem do přírody i do zářícího města! Hledáte bydlení, které spojuje klidné rodinné prostředí s výhodami městského života? Máme pro vás ideální nabídku! Nabízíme Vám slunný byt 3+1 o velikosti 89 m2 v 8. patře s výtahem v klidné části Příbrami, v ulici Čechovská. Byt se nachází v jedinečné poloze, která vám umožní vychutnat si to nejlepší z obou světů.

Klid, relax a pohoda v blízkosti přírody: Nový rybník. Klidová zóna připomínající dovolenou u vody. Brdské lesy. Jen kousek od domu vás čekají rozlehlé Brdské lesy, které nabízejí nekonečné možnosti pro turistiku, cyklistiku a další outdoorové aktivity.

Vše, co potřebujete, na dosah ruky: Centrum nové části Příbrami. V blízkosti bytu najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, škol, školek, zdravotnických zařízení a restaurací. Doprava: Výborná dopravní dostupnost umožňuje snadné spojení do všech částí města i mimo něj. Parky a dětská hřiště: V okolí je dostatek zeleně a prostoru pro dětské hry. Přímo před domem je velké a moderní dětské hřiště.

Byt nabízí: 2 prostorné ložnice pro klidný spánek celé rodiny. Velký obývací pokoj pro společné chvíle. Kuchyň s rozlehlou jídelnou, ideální pro rodinné večeře u velkého stolu. Koupelna s vanou a toaletou. Velká komora kam se vejde spousta věcí a malá komora složící jako prádelna.

Proč si vybrat právě tento byt? Ideální pro rodiny s dětmi: Klidná lokalita, blízkost parků a dětských hřišť, vše pro spokojený život vašich dětí. Výborná dostupnost: Vše, co potřebujete, máte na dosah ruky, ať už jde o nákupy, skvělé dopravní spojení, školu nebo volnočasové aktivity. Krásný výhled: Z oken bytu se můžete kochat výhledem na město i přírodu.

Nájemné 15.000Kč, služby 4.900Kč (3 osoby) + přepis elektřiny a plynu Kauce 30.000Kč, poplatek RK 19.900Kč. Neváhejte a domluvte si telefonicky prohlídku ještě dnes!



Nahoru