Vybírejte z nabídky 36 450 nemovitostí od 527 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 2+kk > Třešť Zpět na přehled nabídek

Prodej byty 2+kk, 41,7 m2 - Třešť

Prodejce

Makléř: Doležalová Pavla Anna

Telefon: 732 420 ...

E-mail: dolezalo ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Třešť (okres Jihlava)

Jiráskova

Byty, Byt 2+kk

00722

23.09.2024

3 (dům má 0 podlaží)

osobní

41 m2

41 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 2549000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Doležalová Pavla Anna

Telefon: 732 420 ...

E-mail: dolezalo ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9628.jpg

REALO realitní servis

U Pivovaru 2857/3, Jihlava

realors.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme vám jedinečnou příležitost ke koupi útulného bytu v klidné a stále více vyhledávané lokalitě. Tento světlý byt o dispozici 2+kk a celkové výměře 41,7 m2 se nachází ve 3. patře zděného domu, který nabízí klidné prostředí a pohodové sousedské vztahy. Dům bohužel nemá výtah, což ale vyvažuje výhodná poloha a nízké provozní náklady.

Byt je ideálně koncipován pro pohodlné bydlení s praktickým uspořádáním místností. Prostorný obývací pokoj s výhledem do klidného okolí je ideálním místem k relaxaci, zatímco oddělená kuchyň poskytuje dostatek prostoru pro každodenní vaření a stolování. Ložnice nabízí klid a soukromí, ideální pro odpočinek po náročném dni.

Byt je vytápěn úsporným plynovým kotlem, což zaručuje velmi nízké měsíční náklady, příspěvek do fonzu oprav a zálohy na vodu jsou pouhých 817 Kč. Tento fakt činí z nemovitosti výbornou investiční příležitost, ale také ideální volbu pro ty, kteří hledají vlastní bydlení s minimálními výdaji. K bytu náleží sklep.

Město Třešť je stále populárnější díky své výborné občanské vybavenosti, která zahrnuje školy, školky, obchody, restaurace i sportovní zařízení. Příjemné venkovní prostředí v blízkosti přírody ocení zejména rodiny s dětmi nebo lidé, kteří preferují aktivní životní styl. Parkování je možné přímo před domem, což zvyšuje komfort bydlení.

Navíc pro zájemce o financování hypotečním úvěrem nabízíme speciální výhodu - odhad nemovitosti zdarma při jeho vyřízení prostřednictvím našich partnerů. Pokud hledáte bydlení v krásné lokalitě s příjemnými měsíčními náklady a plnou občanskou vybaveností, tento byt v Třešti je ideální volbou.

Pro více informací nebo sjednání osobní prohlídky nás neváhejte kontaktovat! Tato nabídka nebude dlouho dostupná, tak neváhejte a využijte této jedinečné příležitosti.



Nahoru