Vybírejte z nabídky 36 255 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Pronájem světlého bytu 2+kk/T/B, 54.1 m2, Vřesová ul., Praha 8 - Troja

Prodejce

Makléř: Jan Kašpar

Telefon: 603 552 ...

E-mail: kaspar@k ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Praha (okres Praha 8)

Vřesová

Byty, Byt 2+kk

N139525

02.10.2024

3 (dům má 4 podlaží)

osobní

54 m2

51 m2

C - Úsporná

Cena: 16500 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + poplatky za služby a energie dle počtu osob a vlastní spotřeby cca 4.500 Kč/měs. 1
Prodejce

Makléř: Jan Kašpar

Telefon: 603 552 ...

E-mail: kaspar@k ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9607.jpg

Kašpar Nemovitosti, s.r.o.

Komunardů 25/1130, 170 00 Praha 7 - Holešovice

www.kasparnemovitosti.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Ve výhradním zastoupení vlastníka nemovitosti vám nabízím velmi pěkný a slunný byt o dispozici 2+kk s terasou a balkonem, který se nachází ve 3. nadzemním podlaží udržovaného zděného domu s výtahem. Ze vstupní předsíně jsou samostatné vstupy do jednotlivých místností. Obývací pokoj s kuchyňským koutem je orientován směrem k jihu a navazuje na něj prostorná krytá terasa o ploše necelých 9 m2. Ložnice je orientována směrem k severu a je z ní vstup na malý balkon o ploše cca 3 m2. Koupelna s vanou, WC v bytě samostatně.

Byt je částečně zařízený - je zde k dispozici kuchyňská linka s elektrickým sporákem a troubou, digestoř, lednice s mrazákem a myčka nádobí. Ostatní vybavení na fotografiích náleží stávajícímu nájemci. Na podlahách parkety a dlažba, v ložnici pak koberec. Byt se nachází ve velmi zdařilém a oblíbeném rezidenčním projektu Velká Skála vybudovaném v r. 2000. Krásné výhledy, plno zeleně, čisté ovzduší. V bezprostřední blízkosti je k dispozici veškerá občanská vybavenost, Aquapark Šutka, OC Krakov, školy, botanická zahrada, Čimický háj, ZOO, atd. Metro C - Kobylisy 2 stanice BUS.

Vřele doporučuji všem, kdo hledají klidné a pěkné bydlení nedaleko centra města. Pronajímatel požaduje vratnou kauci ve výši 40.000 Kč, odměna RK 1 nájemné + DPH. Pronajímatel preferuje 2 osoby (pár). Byt bude k nastěhování na konci listopadu, prohlídky bytu jsou možné již nyní po předchozí dohodě. V případě vašeho zájmu mi současně s preferovaným termínem prohlídky bytu zašlete i více informací o vás, prosím. Zejména pak počet osob, od kdy a na jak dlouho hledáte bydlení, jaká je vaše profese apod. Usnadní nám to další komunikaci. Děkuji vám.



Nahoru