Vybírejte z nabídky 36 253 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Veselíčko Zpět na přehled nabídek

Prodej RD, Veselíčko

Prodejce

Makléř: Kateřina Dlabačová

Telefon: 603 226 ...

E-mail: dlabacov ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Veselíčko (okres Písek)

Domy, Rodinné domy

J10368

04.10.2024

2

osobní

369 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 5300000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Kateřina Dlabačová

Telefon: 603 226 ...

E-mail: dlabacov ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2300.jpg

JUSTO Česká republika

Kodaňská 1441/46, 101 00 Praha 10

www.justo.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Veselíčko u Milevska s dispozicí 3+1 a s další příslušenstvím, který je ideální volbou pro rodinné bydlení nebo i k rekreačnímu využití.

V roce 2023 dům prošel kompletní a zdařilou rekonstrukcí interiéru, při níž byly použity moderní zařizovací předměty, a díky zvolené barevné kombinaci a světlým tónům interiér působí velmi příjemně a harmonicky.

Při rekonstrukci domu byla provedena také kompletní obnova technické infrastruktury, včetně instalace nové jímky, nového plynového kondenzačního kotle pro vytápění a ohřev vody včetně nové plynové přípojky a rozvodů plynu a vybudování nové studny. Díky těmto modernizacím je dům připraven na komfortní a energeticky úsporné bydlení.

Dům je velice dobře dispozičně řešen, místnosti nejsou průchozí, v domě je na každém patře umístěna koupelna a toaleta, a to vše přispívá k pohodlnému a praktickému bydlení. Užitná plocha přízemí domu činí 51,92 m2, podkroví má výměru užitné plochy 66,98 m2, celkem tedy užitná plocha domu činí 118,90 m2. Doporučujeme vám shlédnout fotogalerii, ve které naleznete půdorysy domu s výměrami jednotlivých místností.

Dům disponuje i možností rozšíření podlahové plochy o další ložnici, což jistě uvítá početnější rodina hledající více prostoru.

K domu dále náleží garáž a skladové prostory o celkové výměře 24,24 m2 a dále oplocená zahrada s možností parkování na uzavřeném dvoře.

Díky blízkému dojezdu do okolních měst, jako jsou Milevsko, Písek, Tábor a Bechyně, je poloha domu velmi praktická a usnadňuje každodenní dojíždění.

Tento dům představuje ideální kombinaci moderního a komfortního bydlení na venkově s možností dalšího rozvoje dle vašich potřeb.

Součástí inzerátu je také videoprohlídka, jejíž zveřejnění některé realitní servery neumožňují, rádi Vám video na vyžádání zašleme.

Pro další informace nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.



Nahoru