Vybírejte z nabídky 36 622 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Klučov Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu v obci Skramníky, celková výměra pozemků 1.702 m2 ., Klučov

Prodejce

Makléř: Luboš Jedelský

Telefon: 775 026 ...

E-mail: jedelsky ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Klučov (okres Kolín)

Domy, Rodinné domy

2810

03.10.2024

1

osobní

1 702 m2

172 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: na dotaz v RK
Prodejce

Makléř: Luboš Jedelský

Telefon: 775 026 ...

E-mail: jedelsky ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2284.jpg

RK BOHEMIA s.r.o

náměstí 14. října 2, 150 00 Praha 5

www.rkbohemia.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízím k prodeji rodinný dům v dispozici 5+kk v obci Skramníky. Jedná se o venkovský dům na nádherném místě, kde na Vás dýchne příjemná atmosféra dob minulých. Dům se skládá z několika částí. Nejvýraznější je přední část domu se secesním severním průčelím, ukončeným dvěma mohutnými štíty. Zde se v minulosti nacházela venkovská hospoda. Ze dvora se vchází do přístavby, kde se nachází hlavní obytná část, jejíž součástí je kuchyňský kout s obývacím pokojem, ložnice, koupelna s vanou a s WC, místnost s přípravou na druhou koupelnu, 2 průchozí pokoje a pokoj se šatnou a výstupem na rozlehlou zahradu.

Dům se nachází v klidné lokalitě na okraji obce, je jednopodlažní a částečně podsklepený. Současné uspořádání lze přeměnit na vícegenerační bydlení.

V domě byla v nedávné době započata rekonstrukce. V obytné části domu jsou vybudovány nové odpady, nové rozvody elektřiny i vody. V ložnici, obývacím pokoji s kuchyňským koutem a vstupní chodbě je nové podlahové vytápění s anhydritovou vrstvou, na které je položen koberec.

Vytápění zajišťuje automatický kotel s násypkou na tuhá paliva. Voda je ohřívána elektrickým bojlerem, který je nový a stále v záruční době. Nad obytnou částí domu je částečně pochozí půda.

Dům je napojen na inženýrské sítě (elektřina, voda, kanalizace). Zahrada je mírně svažitá, celá oplocená a výrazně členitá. Celková výměra pozemku vč. zastavěné plochy je 1.702 m2, přičemž zastavěná plocha a nádvoří tvoří 721 m2 a zahrada 981 m2. Nachází se zde užitková zahrada, jezírko a skleník. Zároveň je osázená okrasnými i ovocnými dřevinami a poskytuje tak úžasné místo pro odpočinek a relaxaci. Nové rozvody vody jsou vybudovány i po zahradě pro snadnější zalévání.

Dvůr je rovinatý, rovněž celý oplocený a nachází se zde studna s novým čerpadlem, chlév, dílna, garáž a další přístřešky. Dvoru dominuje velký ořešák, který na první pohled dotváří autenticitu tohoto venkovského stavení.

V obci se nachází dětské hřiště a zastávka autobusu, odkud jezdí pravidelné autobusové spoje směr Český Brod, Pečky nebo Říčany. Víte, co je přední výhodou polohy obce Skramníky? Je to právě dojezdová vzdálenost do Prahy. Jelikož se Skramníky nachází cca 7 km od nájezdu na dálnici D11, trvá cesta autem např. na Černý most přibližně pouhých 30 minut. A právě toto vytváří z této nabídky jedinečnou příležitost, jak propojit bydlení na vesnici s prací v Praze.

Nemovitost lze hradit z hypotečního úvěru, který pro Vás rádi vyřídíme. Průkaz energetické náročnosti budovy nám prozatím majitelem nebyl dodán, proto uvádíme třídu G.

V případě jakýchkoliv další dotazů, případně sjednání prohlídky, mě, prosím, neváhejte kontaktovat.



Nahoru