Vybírejte z nabídky 36 255 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 4+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej Bytu 4+kk , Praha 6, Břevnov

/images/img-no-foto-small.png Aktivní
Prodejce

Makléř: Asgarova Rozija

Telefon: 777 594 ...

E-mail: perfectp ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 6)

Patočkova

Byty, Byt 4+kk

919632

04.10.2024

3 (dům má 5 podlaží)

osobní

107 m2

100 m2

C - Úsporná

Cena: 23000000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Prodej Bytu 4+kk , Praha 6, Břevnov 1
Prodejce

Makléř: Asgarova Rozija

Telefon: 777 594 ...

E-mail: perfectp ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/images/img-no-foto-small.png

CENTURY 21 Perfect Property

Krakovská 583/9, 110 00 Praha 1

www.century21.cz/kancelar-perfect-property

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Objevte byt 4+kk v prestižní lokalitě Praha 6 - Břevnov, nacházející se na adrese Patočkova 2472/81. Tento exkluzivní byt se pyšní moderním standardem bydlení v budově postavené v roce 2016. S celkovou obytnou plochou 107 m2 a užitkovou plochou 100 m2, tento prostorný apartmá nabízí ideální prostředí pro komfortní život.

Interiér bytu je plně vybaven nábytkem a moderními spotřebiči, včetně varného panelu, trouby, sušičky, lednice, pračky a myčky nádobí, což zdůrazňuje pohodlí a bezstarostnost každodenního života. Byt je situovaný ve 3. patře čtyřpatrového domu s celkem 64 obytnými jednotkami, což zajišťuje dostatečnou míru soukromí a klidu.

Vztah k přírodě a venkovnímu prostoru podtrhuje balkón, který dodává bytu výjimečný rozměr a poskytuje úchvatný panoramatický výhled. Eurookna poskytují excelentní izolaci a světelné podmínky všemi ročními obdobími.

Bezpečnost a komfort jsou zaručeny díky výtahu a garážovému stání, které je součástí bytu. Tato nemovitost je rovněž vybavena sklepem, což je ideální pro ukládání větších předmětů nebo sezónního vybavení. Dům je připojen k veřejné kanalizaci a má centrální vytápění, které zajišťuje tepelný komfort během chladnějších měsíců.

Byt se nachází ve vyhledávané lokalitě s výbornou občanskou vybaveností a dostupností městské dopravy. V okolí najdete školy, školky, lékařská zařízení, banky, poštu, restaurace a obchody, které uspokojí všechny Vaše potřeby a zájmy. Tato část města je známá svou kulturou a sportovními zařízeními, což činí lokalitu ideální nejen pro život, ale i pro volnočasové aktivity s rodinou a přáteli.

Cena bytu stanovená na 23 milionů CZK reflektuje vysoký standard bydlení, který tato nemovitost nabízí. Možnost financování hypotékou je k dispozici, což umožňuje flexibilnější plánování nákupu. Byt není ihned volný k přemístění, ale tato doba očekávání může být ideální pro přípravu a plánování vašeho nového domova.



Nahoru