Vybírejte z nabídky 36 541 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Žižkovo Pole Zpět na přehled nabídek

Žižkovo Pole - RD 270 m2, pozemek 1527 m2 + 320 m2 les, po rekonstrukci, včetně zařízení - rodinný dům

Prodejce

Makléř: Foret Jan

Telefon: 732 371 ...

E-mail: jan.f@to ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Žižkovo Pole (okres Havlíčkův Brod)

Domy, Rodinné domy

H00124

06.10.2024

3

1 527 m2

270 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 10350000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Foret Jan

Telefon: 732 371 ...

E-mail: jan.f@to ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/images/img-no-foto-small.png

ToMi prodej realit

Zadní Arnoštov 16, 569 43 Jevíčko

www.tomi-prodejrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Cenu uvádíme včetně provize, poplatků a právního servisu. Nabízíme Vám k prodeji rodinný dům s velkorysými dispozicemi v přízemí i zvýšeném podkroví, v klidné lokalitě historické obce Žižkovo Pole. Dům byl před několika lety postupně kompletně rekonstruován včetně přístavby dalších místností se záměrem zřízení rodinného penzionu. V podkroví vzniklo několik samostatných pokojů a původní hospodářské prostory byly přebudovány na společenskou místnost s barem a krbem.

Objekt je připojený na elektřinu, veřejnou vodu a plyn, odpady jsou svedeny do jímky. Ústřední vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel, případně kotel na tuhá paliva. Na obytnou část navazuje prostorná garáž s vjezdem ze silnice a průchozí do uzavřeného dvora. Dům obklopuje rovinatá okrasná zahrada, užitková zahrada je přes silnici a lze v ní zřídit několik parkovacích míst. Součástí prodeje je také lesní pozemek o výměře 320 m2 v extravilánu obce.

Dispozicemi a komfortním vybavením dům vyhovuje požadavkům na pohodlné bydlení pro velkou rodinu, případně pro podnikání v ubytovacích službách. Prodává se včetně vybavení. Žižkovo Pole leží 4 km od Přibyslavi v kraji Vysočina a žije zde téměř 400 obyvatel. V obci je obchod, mateřská škola, obecní úřad i knihovna.

Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, proto inzerujeme třídu G. Veškeré informace včetně náhledu do stavební dokumentace vám rádi poskytneme při prohlídce, kdykoli zavolejte. Těšíme se na vás.



Nahoru