Vybírejte z nabídky 36 541 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 2+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 2+kk, Praha, Hrdlořezy

Prodejce

Makléř: Ing. Michaela Csizmárová

Telefon: 608 444 ...

E-mail: michaela ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Praha (okres Praha 9)

V třešňovce

Byty, Byt 2+kk

77799

04.10.2024

2 (dům má 8 podlaží)

osobní

66 m2

66 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 22500 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + 5.900,- Kč poplatky + cca 1.300,- Kč elektřina 1
Prodejce

Makléř: Ing. Michaela Csizmárová

Telefon: 608 444 ...

E-mail: michaela ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10014.webp

Home Sweet Home

Pařížská 1073/1, 110 00 Praha 1

www.homesweethome.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k pronájmu hezký slunný byt 2+kk (66 m2) s terasou (11 m2), který se nachází v novostavbě s výtahem v oblíbeném projektu Zelené Město, Praha 9 - Hrdlořezy, ulice V Třešňovce. Bytu je z hlavního vstupu do domu umístěn v prvním nadzemním podlaží, z opačné ulice se jedná o druhé nadzemní podlaží. Výhodou bytu je orientace na východ a jih a zastřešená terasa.

Byt se pronajímá částečně zařízený a nabízí prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu (s vanou, sprchovou zástěnou, dvěmi umyvadly a WC), samostatnou toaletu, komoru a vstupní halu. Z obou obytných místností je vstup na terasu. Moderní byt má velká dřevěná eurookna, dubové parkety, kuchyňskou linku zn. SYKORA se spotřebiči v bílé barvě a bezpečnostní vstupní dveře. Vytápění z centrální kotelny v domě. Garážové stání je přístupné i výtahem.

Rezidenční komplex Zelené město se rozkládá na rozhraní Prahy 3 a 9, stranou od hlavních komunikací a zároveň v dostupnosti veškerých služeb i parků. Kousek od domu je supermarket Kaufland, v blízkosti funguje pošta, poliklinika, obchody, několik mateřských a základních škol, ZUŠ nebo Metropolitní univerzita. Nedaleko je také sportovní hala, sokolovna, tenisové kurty a plavecký bazén. 5 minut jízdy autobusem je vzdálena stanice metra Vysočanská, do centra vedou přímé tramvajové linky. Možnost příjemných procházek nabízí vrch Třešňovka začínající hned u domu, do dalších parků v okolí lze dojet po cyklostezce. V blízkosti park Smetanka, Hořejší rybník a Rokytka.

Dobrá dopravní dostupnost - 6 min. od zastávky autobusu a tramvaje, jen několik minut na metro B Vysočanská či na metro A Želivského, 20 min. tramvají č. 9 na Václavském náměstí nebo na metro C Florenc.



Nahoru