Vybírejte z nabídky 36 654 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Kačice Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Kačice

Prodejce

Makléř: Jiří Háž

Telefon: 724 209 ...

E-mail: bhjvrk@g ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Kačice (okres Kladno)

Domy, Rodinné domy

N00852

04.10.2024

2

osobní

261 m2

125 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 7650000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně poplatků RK 1
Prodejce

Makléř: Jiří Háž

Telefon: 724 209 ...

E-mail: bhjvrk@g ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9661.jpg

BHJV

Osvobozených politických vězňů 340, Kladno

bhjv.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Lákal by Vás klid menší obce s výhodami blízkosti města? Pak bychom Vám rádi nabídli k prodeji rodinný dům skýtající poměrně široké možnosti využití, ať již se budoucí majitel rozhodne pro trvalé bydlení, venkovské sídlo, chalupu či využije prostory k podnikání. Nemovitost se nachází na malebné návsi obce Kačice čp. 102, v dobré dojezdové vzdálenosti do Kladna či Slaného. Fotky Vám umožní prvotní představu a samozřejmě zajistíme osobní prohlídku.

Jedná se o starší cihlovo-kamenný samostatně stojící rodinný dům po částečné rekonstrukci. Dům je z části podsklepen a zateplen, podlahy jsou betonové nebo dřevěné, okna plastová. Topení a rozvod teplé vody zajišťuje plynový kotel společný pro celý dům, rozvody jsou v mědi, městská voda (studna na pozemku není), kanalizace. Střešní betonová krytina byla měněna před ca 5 lety, krovy jsou původní. Dvůr je krytý ze všech stran a nabízí tedy absolutní soukromí díky možnému vjezdu autem i skutečně variabilní využití, je zde krytá terasa s krbem.

V přízemí je situován byt 1+1, v patře pak 2+1 vždy se samostatným WC a koupelnou. Dům je orientován na jih, lokace na návsi se zelení, stromy a předzahrádkou dává domu příjemný ráz, prostory domu i dvůr je možné upravit k příjemnému venkovskému stylu bydlení dle vlastních možností a vkusu.

Malebná obec Kačice ležící v nadmořské výšce 388 m.n.m o rozloze 6,4 km2 s aktuálně trvalými 1 220 obyvateli. První zmínky pochází již kolem roku 1318. V Kačicích jsou prodejny potravin a smíšeného zboží a také hospůdka. Obec se rozkládá na levém břehu potoka potoka Loděnice (Kačáku) podél silnice Lány-Smečno, 9 kilometrů severozápadně od Kladna. Poloha obce nabízí mnoho příjemných zákoutí k odpočinku.

V obci je dobrá občanská vybavenost, pošta, kulturní sál, plynovod, vodovod, kanalizace, mateřská i základní škola, hřiště a další. Obcí prochází žlutá a červená trasa Klubu českých turistů i cyklostezka číslo 0104 a silnice č. 236. Ve vzdálenosti 1 km vede dálnice D6 Praha-Karlovy Vary s exitem 25 (Kačice). Dopravní obslužnost je zajištěna autobusy či vlakovým spojením ve směru Rakovník.

Přijďte se o výhodách nabízené nemovitosti sami přesvědčit, budeme se těšit na Vaši návštěvu a názor. Cena 7.650.000,- včetně poplatků realitní kanceláře. Hypoteční úvěr vám rádi vyřídíme.



Nahoru