Vybírejte z nabídky 36 531 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Díly Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu 103 m2, pozemek 1150 m2, Díly, okres Domažlice

Prodejce

Makléř: Löffelmann Ondřej

Telefon: 226 256 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Díly (okres Domažlice)

Domy, Rodinné domy

918842

04.10.2024

2

osobní

1 150 m2

103 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 2250000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Löffelmann Ondřej

Telefon: 226 256 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10061.webp

CENTURY 21 4fin Reality

Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4

www.4finreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte dům pro vaši rodinu nebo jen rekreační chatu? Pak možná přímo vám padne do oka tato nemovitost. Jedná se o prodej rodinného domu v obci Díly na Domažlicku. Nemovitost je situována v klidné lokalitě s přímým přístupem na hlavní silnici a je napojena na všechny důležité inženýrské sítě: elektřinu, vodu a kanalizaci.

Díky tomu je ideálním místem nejen pro trvalé bydlení, ale i jako rekreační chata, kam můžete uniknout před ruchem města. K nemovitosti náleží také zahrada s několika ovocnými stromy a vzrostlými tújemi, které vám dodají potřebné soukromí.

Dům je sice v původním stavu a vyžaduje kompletní rekonstrukci, ale zároveň vám nabízí možnost si ho vyladit podle svých představ. Inspirací vám můžou být například i naše interiérové vizualizace. Pokud byste navíc chtěli zvětšit podlahovou plochu o dalších 66 m2, zajisté oceníte pochozí půdu, která díky schodišti půjde hravě napojit na obytnou část.

Jen minutu chůze od domu se nachází obchod s potravinami, fotbalové hřiště a také autobusová zastávka, která vás rychle dopraví do nedaleké obce Klenčí pod Čerchovem. Zde máte k dispozici restaurace, základní a mateřské školy i lékařskou péči. Krajské město Domažlice je dosažitelné za přibližně 15 minut jízdy, stejně jako hraniční přechod do Německa.

Díky své poloze a blízkosti CHKO Český les, je nemovitost ideální základnou pro nadšence aktivního odpočinku. Na dosah ruky jsou populární turistické cíle jako je Bučina, majestátní Čerchov nebo historická zřícenina hradu Starý Herštejn. Ať už máte rádi pěší turistiku, cyklovýlety, lyžování či běžky, toto místo je pro vás jako stvořené.

Jestli hledáte klidné místo k životu, nebo odpočinkový druhý domov, tento dům nabízí jedinečnou příležitost splnit si vaše sny.

Neváhejte nás kontaktovat pro bližší informace a sjednání prohlídky.



Nahoru