Vybírejte z nabídky 36 352 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Třeboň Zpět na přehled nabídek

Prodej rodinného domu, Třeboň

Prodejce

Makléř: Martin Hladílek

Telefon: 721 872 ...

E-mail: hladilek ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Třeboň (okres Jindřichův Hradec)

U sv. Petra a Pavla

Domy, Rodinné domy

J10333

03.10.2024

1

osobní

734 m2

neuvedeno

D - Méně úsporná

Cena: 10900000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Martin Hladílek

Telefon: 721 872 ...

E-mail: hladilek ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/2300.jpg

JUSTO Česká republika

Kodaňská 1441/46, 101 00 Praha 10

www.justo.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Zimní zahrada, les za domem a centrum na dosah. Je třeba říkat víc?

Ale jistěže ano. Ve výhradním zastoupení majitele vám představuji dům odpovídající velikosti 3+kk. Majitelé ho dokončili v roce 2016, takže, jak se říká, vlastně funglovka. Se vší péčí a pečlivostí vybudovali místo, kam se budete rádi vracet. Ať už proto, abyste v prostorném obývacím pokoji s jídelnou společně povečeřeli nebo si jen za každého počasí užili kávičku v zimní zahradě.

Dva velké pokoje s výhledem do zahrady a obývací pokoj s kuchyňským koutem může nabídnout pohodlí menší rodině nebo páru. V kuchyni na míru s kvalitními spotřebiči bude radost vařit a nepřijdete přitom o důležité střípky konverzace se svými blízkými. Toalety jsou v domě pro jistotu dvě – jedna samostatná a jedna součástí koupelny se sprchovým koutem a bidetem. Na přesné výměry domu, pozemku i jednotlivých místností se nezapomeňte podívat v tabulce vedle inzerátu.

Všechno má své místo

Nikde nic nepřekáží. Technická místnost ukrývá všechno praktické od plynového kondenzačního kotle a bojleru, až po pračku a sušičku, pro které jsou tu připravené vývody. Kabáty a bundy se nebudou vršit v chodbě na věšáku, ale budou spořádaně uložené v šatně hned u vchodu. Auto zaparkujete do prostorné garáže s elektricky ovládanými vraty, kde je dostatek prostoru i na regály. A lyže, sezónní oblečení a další poklady pak najdou své místo v prostorném podkroví, které je celé pochozí. Snadno se do něj dostanete přímo z garáže.

Proč možná začnete mít rádi deštivé dny?

Z garáže se totiž dostanete do domu suchou nohou. Přes technickou místnost chodbou do haly, odtud do obývací místnosti. Otevřete dveře do zimní zahrady, uvelebíte se a v teplíčku rozjímáte nad kvetoucí zahradou. Na té si majitelé dali záležet. Spolu se zahradním architektem je navržena tak, aby vás těšila květy v průběhu celé sezóny. Nezaskočí vás ani prudké slunce, elektricky ovládané rolety a markíza vás před ním ochrání.

Interiér budovaný s rozmyslem

Podlahové vytápění naleznete v koupelně, ale také v zimní zahradě pro všechny teplomily. Bezfalcové dveře s magnetickými zámky pro milovníky stylových detailů. A prvotřídní materiály podlah, obkladů i dlažby pro ty, co preferují kvalitu a design.

Táhne vás to ven?

Pozor, před domem vás teď možná překvapí kompletní rekonstrukce místní komunikace. Ale nebojte, brzy bude hotová, a vzniknou tak 4 parkovací stání před domem a dalších 5 za domem. To kdybyste snad očekávali velkou návštěvu.

Co by ale mělo zajímat všechny fanoušky čerstvého vzduchu? Za 5 minut jste v lese. I centrum ale máte co by kamenem přes Hrádeček na kole, nebo i pěšky. Máte svůj klid, a přesto neztrácíte kontakt s městem.

Chcete to vidět na vlastní oči?

Neváhejte nás kontaktovat vyplněním poptávky v dolní části inzerátu. Domluvíme s vámi prohlídku a odpovíme na vaše otázky. Do 20 minut obdržíte odpověď s veškerými informacemi na e-mail, který uvedete. (Pokud vám e-mail nepřišel, zkontrolujte ještě nevyžádanou poštu.)



Nahoru