Vybírejte z nabídky 36 253 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+1 > Třešť Zpět na přehled nabídek

Prodej bytu 3+1 65 m2 Luční, Třešť

Prodejce

Makléř: Maryška Miroslav

Telefon: 800 775 ...

E-mail: info-rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Třešť (okres Jihlava)

Luční

Byty, Byt 3+1

23127

03.10.2024

neuvedeno

osobní

neuvedeno

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3850000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Maryška Miroslav

Telefon: 800 775 ...

E-mail: info-rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/8816.webp

Swiss Life Select Reality

Pobřežní 620/3, 186 00 Praha

swisslife-reality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme Vám ke koupi prostorný byt o dispozici 3+1 v cihlovém domě, nacházející se v klidné a velmi vyhledávané lokalitě Třeště, na ulici Luční. Tento byt v původním, ale udržovaném stavu se nachází v prvním podlaží a nabízí skvělou příležitost pro ty, kteří hledají nemovitost k úpravě dle vlastních představ.

K bytu náleží garáž s vlastním parkovacím místem, tři prostorné sklepy, což poskytuje dostatek úložného prostoru, a jako další bonus i zahrádka s útulnou pergolou. Tato zahrádka je ideálním místem pro relaxaci, posezení s rodinou nebo přáteli a nabízí možnost zahradničení či grilování v soukromí.

Byt je vybaven vlastním plynovým topením, což zajišťuje efektivní a úsporné vytápění. Pokoje jsou prostorné a jejich rozvržení umožňuje přizpůsobení prostoru podle Vašich potřeb, čímž se otevírá široká škála možností pro rekonstrukci a vytvoření moderního bydlení.

Byt je volný ihned a připravený k nastěhování. Parkování je zajištěno nejen v garáži, ale i na dostatečně velkém přilehlém pozemku.

Doporučujeme osobní prohlídku, abyste se sami přesvědčili o výhodách této nemovitosti a krásné lokalitě. Swiss Life Select Vám navíc rádo pomůže s nezávislým finančním poradenstvím a najde nejvýhodnější řešení financování Vaší nemovitosti. Díky našim exkluzivním podmínkám u finančních institucí a profesionálnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám zajistíme nejlepší možnou hypotéku a pomůžeme s veškerou administrativou.

Pro více informací a domluvení prohlídky kontaktujte našeho makléře.



Nahoru