Vybírejte z nabídky 36 727 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej krásného bytu 3kk se sklepem 70 m2 - Praha, Dejvice

Prodejce

Makléř: Ing. Airapetian Levon

Telefon: 420 226 ...

E-mail: levon.ai ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 6)

Nad Bořislavkou

Byty, Byt 3+kk

915352

05.10.2024

2 (dům má 4 podlaží)

osobní

70 m2

70 m2

D - Méně úsporná

Cena: 11490000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Airapetian Levon

Telefon: 420 226 ...

E-mail: levon.ai ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10061.webp

CENTURY 21 4fin Reality

Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4

www.4finreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji krásně dispozičně řešený byt 3+kk, který se nachází ve 3. nadzemním podlaží bytového domu v atraktivní lokalitě Praha - Dejvice. Tento byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí, při které byly kompletně vyměněny elektrické rozvody i stoupačky. Podlahy jsou pokryty dřevěnou podlahou, která dodává interiéru eleganci a příjemnou atmosféru.

Jednou z hlavních předností bytu je jeho promyšlená dispozice, kde byl efektivně využit každý centimetr prostoru. Dominantou bytu je světlý a prostorný obývací pokoj, který nabízí velkorysý prostor pro relaxaci i setkávání s rodinou či přáteli. K obývacímu pokoji přiléhá na míru zhotovená kuchyňská linka vybavená moderními spotřebiči, což zajišťuje pohodlné a praktické vaření.

V současné době je menší pokoj využíván jako šatna, což výrazně zvyšuje komfort při uskladnění oblečení a dalších věcí. Tento prostor lze však snadno přetvořit zpět na dětský pokoj, pracovnu nebo jakoukoli jinou místnost podle potřeb budoucího majitele.

Byt dále disponuje druhou ložnicí, která je klidná a poskytuje dostatek soukromí. Moderní koupelna je navržena s důrazem na kvalitu a funkčnost. K bytu náleží také sklep v suterénu domu, který nabízí další úložné možnosti.

Byt se nachází ve velmi atraktivní lokalitě s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky. Pouhých 5 minut chůze od domu se nachází stanice metra «A» Bořislavka, což zajišťuje rychlou dostupnost do centra města. Nedaleko je také park Hadovka, který je ideálním místem pro procházky či relaxaci. V okolí jsou obchody, restaurace, školy, školky i sportovní vyžití, což činí tuto lokalitu perfektním místem pro pohodlný a klidný život.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní bydlení v atraktivní lokalitě s veškerou občanskou vybaveností, výbornou dopravní dostupností a zároveň klidným okolím plným zeleně. V rámci kompletního realitního servisu je pro Vás připraveno financování ve Vámi vybrané bance. Těším se na společné setkání při prohlídce tohoto bytu.



Nahoru