Vybírejte z nabídky 36 633 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej pozemky > zahrady > Trnová Zpět na přehled nabídek

Stavební pozemek o rozloze 1329 m2 v obci Trnové u Jíloviště, Trnová

Prodejce

Makléř: Vojtášek Michael

Telefon: 226 256 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Trnová (okres Praha-západ)

Pozemky, Zahrady

919348

05.10.2024

osobní

1 329 m2

Cena: 10499000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Vojtášek Michael

Telefon: 226 256 ...

E-mail: info.rea ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10061.webp

CENTURY 21 4fin Reality

Na Hřebenech II 1718/8, 140 00 Praha 4

www.4finreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte stavební pozemek v klidné obci a zároveň kousek od Prahy?

Neměli byste přehlédnout tento exkluzivní pozemek nacházející se v obci Trnová u Jíloviště, nezávislé části Prahy-západ v Středočeském kraji. Tento pozemek o rozloze 1 329 m2 je ideální volbou pro jedince nebo rodiny hledající klidné a přírodní prostředí. Pozemek se pyšní bezproblémovým přístupem k občanské vybavenosti a s možností napojení na veřejnou kanalizaci a elektrický proud přímo na hranici pozemku. Zastavěná plocha pozemku nesmí přesáhnout 25 % celkové plochy pozemku.

Co se týče lokalizace, Trnová je známá svou klidnou atmosférou a krásnými přírodními scenériemi. Obec leží jen několik minut jízdy od Prahy, což nabízí perfektní kombinaci klidu venkovského života s rychlým dosahem městské infrastruktury. To je ideální pro ty, kteří hledají klid mimo rušné město, ale zároveň chtějí zůstat v dosahu civilizace.

Zdravotní zařízení, školy, nákupní centra a další potřebné služby jsou dostupné v okolních obcích či přímo v Praze. Dopravní dostupnost je rovněž s pravidelnými spoji do blízkých i vzdálenějších destinací.

Tento pozemek představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří chtějí investovat do nemovitosti s výhledem na budoucí výnos nebo hledají místo pro stavbu svého nového domova. Vzhledem k svým přednostem a četným možnostem využití je tento pozemek vhodný nejen pro jednotlivce a rodiny, ale i pro investory hledající lukrativní příležitosti v oblasti nemovitostí.



Nahoru