Vybírejte z nabídky 36 432 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Opava Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Opava

Prodejce

Makléř: Ing. Jarmila Špirutová

Telefon: 739 123 ...

E-mail: spirutov ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Opava (okres Opava)

U Dráhy

Domy, Rodinné domy

648189

05.10.2024

2

osobní

2 123 m2

175 m2

B - Velmi úsporná

Cena: na dotaz v RK
Prodejce

Makléř: Ing. Jarmila Špirutová

Telefon: 739 123 ...

E-mail: spirutov ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dovolte mi Vám zprostředkovat prodej rodinného domu nedaleko města Opavy! Nabízený dům se nachází v klidné obci Pilszcz v Polsku, což je zhruba 5 minut jízdy autem od města Opavy. Dispozičně je budova řešena jako 4+KK s neobytným podkrovím, sklepními prostory a terasou.

Objekt je napojen na veškerou technickou infrastrukturu vyjma plynu, a je vytápěn pomocí nového tepelného čerpadla, které je doplněno o solární panely. Díky této kombinaci jsou roční náklady za elektrickou energií velmi nízké. V roce 2012 prošel rodinný dům rekonstrukcí, a byly zde zřízeny mimo jiné také nové rozvody. Objekt je vybaven značkovými elektrospotřebiči- indukční deska BOSCH, elektrická trouba Electrolux, americká lednice Samsung. Uklízení Vám jistě usnadní také centrální vysavač.

Nábytek je možný po domluvě s majiteli v domě ponechat. Součástí domu je také garáž, která v současné době slouží jako úložné prostory. Na pozemku se dále nachází také kryté stání pro 2 osobní automobily, a další samostatně stojící garáž. K dispozici je na zahradě také bazén, vířivka a pergola, což vytváří skvělý prostor pro trávení volného času s rodinou i kamarády. Doporučujeme prohlídku! Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře.

V rámci služeb zajistíme veškerý právní servis a vyřízení financování. Ev. číslo: 648189. Energetický štítek: B (45 kWh/m2/rok).



Nahoru