Vybírejte z nabídky 36 623 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej komerční > hotely a penziony > Plzeň Zpět na přehled nabídek

Prodej, Hotel, pension, Plzeň, Plzeň 3

Prodejce

Makléř: Karel Chval

Telefon: 793 987 ...

E-mail: euroreal ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Plzeň (okres Plzeň-město)

Lindauerova

Komerční, Hotely a penziony

0135

06.10.2024

810 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 28900000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Karel Chval

Telefon: 793 987 ...

E-mail: euroreal ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/images/img-no-foto-small.png

CZMK s.r.o.

Na Průhonu 899/63, Mariánské Lázně

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji investiční příležitost ve výhodné lokalitě v Plzni v ul. Lindauerova. Tento patrový objekt s celkovou zastavěnou plochou 192 m2 a užitnou plochou 810 m2 se nachází v širším centru. Dům je ve dobrém stavu a nabízí celkem 9 bytových jednotek, z nichž každá disponuje vlastní kuchyňkou, koupelnou, plynovým kotlem s plynoměrem a elektroměrem.

Celková rekonstrukce proběhla v roce 2006 (střecha, rozvody, eletkřina, podlahy a další). Podkroví (4. NP) bylo rekonstruováno v roce 2012. Ve sníženém přízemí objektu se nachází restaurace, která bude od 1.12.2024 dlouhodobě pronajata. Dům i restaurace jsou kompletně vybaveny nábytkem a vybavením, což je součástí prodeje.

Objekt disponuje ústředním plynovým topením, kanalizací, dálkovým vodovodem a plynovodem a internetem ve všech patrech. Tato nemovitost nabízí potenciál pro investory. Dlouhodobý pronájmu bytových jednotek a restaurace zajišťuje stabilní příjem z pronájmu. Díky výhodné poloze je zajištěna dobrá návratnost investice, kterou zlepšuje několik reklamních ploch na fasádě domu.

V pěší blízkosti je dostupnost veškeré veřejné dopravy. Tato investiční příležitost je ideální pro ty, kteří hledají stabilní a výnosnou investici v oblasti nemovitostí. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. S financováním můžeme pomoci.



Nahoru