Vybírejte z nabídky 36 633 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Číměř Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Číměř

Prodejce

Makléř: Ing. Libor Manda

Telefon: 608 116 ...

E-mail: lmanda@h ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Číměř (okres Jindřichův Hradec)

Domy, Rodinné domy

N2416199

06.10.2024

1

4 153 m2

190 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 15970000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Ing. Libor Manda

Telefon: 608 116 ...

E-mail: lmanda@h ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/10110.webp

HVB Real Estate s.r.o.

Korunní 1310/56, 120 00 Praha - Vinohrady

www.hvbreal.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Prodej soukromé oázy v srdci České Kanady - moderní ekologické dřevostavby s prvky typické venkovské zástavby a architektonicky dokonalým propojením interieru s exterierem díky kontinuálnímu prosklení celé jižní fasády panoramatickými posuvnými dřevěnými okny s trojitým zasklením a přímému vstupu do zahrady ze všech pokojů i koupelen. Měnící se hra světel a stínů v závislosti na denní době spolu s rozsáhlým výhledem vytváří okamžitý pocit tepla domova, absolutního klidu a spojení s okolní přírodou, plynule navazující na rozlehlý pozemek.

Nemovitost se zastavěnou plochou 215 m2 sestává z obývacího pokoje s kuchyní, prosklenné vstupní haly, 3 ložnic, 2 koupelen, 2 samostatných toalet, velké technické místnosti a plně zateplené garáže. Jednoduchá možnost dostavby krytého stání mimo dům, parkování většího počtu vozidel či dokončení dalších dvou podkrovních pokojů, přístupných skládacími schody, nyní sloužících jako rozsáhlý úložný prostor.

Příprava na krb, v koupelnách je vana, sprchové kouty, termostatické baterie, WC s bidetem, vše zhotoveno na míru ve vysokém standartu. V ceně je dokončení kuchyně, dodání umyvadel do koupelen a toalet, dveřních zárubní na přání a dokončení podlahových detailů ve stylu zákazníka. Dům je připojen na vlastní studnu, samostatný septik a tepelné čerpadlo, vytápění podlahové.

Rozsáhlý pozemek na okraji vesnice Potočná navazuje na krásné lesy a nabízí úžasné výhledy do okolní přírody. Množství vzrostlých stromů a vyvýšení pozemku dva metry nad místní komunikaci umožňuje absolutní soukromí. Na místě jsou provedeny základní zahradní a terénní úpravy, nájezdová cesta a vše je připraveno pro poslední uspořádání dle přání klienta. Stavební část pozemku ještě nebyla vyčerpána a je jí ještě možno doplnit dalšími stavebními objekty.

Poslední úpravy budou dokončeny na přání a po dobu dokončení bude k dispozici architekt a stavební dozor. Dům je k nastěhování do pár týdnů od podepsání smlouvy. Region je tvořen rozlehlými lesy, rybníky a skrývá mnoho turistických míst s kouzelnou atmosférou. Historické památky, restaurace, kavárny, muzea, farmy a rozhledny jsou dostupné autem, pěšky i na kole.

V okolí najdete bezpočet běžkařských a běžeckých tras. Dvě golfová hřiště stvořená pro všechny kategorie golfistů zasazena do krásné krajiny jižních Čech a Rakouska jsou vzdálené 5km, 500 metrů od domu je uměle zasněžovaná sjezdovka s nočním lyžováním, dětskou ski-školou a v letních měsících skvělý downhill bike park. Praha i Vídeň jsou autem hodinu a půl cesty.



Nahoru