Vybírejte z nabídky 36 634 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+kk > Karlovy Vary Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+kk, Karlovy Vary

Prodejce

Makléř: Tomáš Klesa

Telefon: 774 959 ...

E-mail: klesa@du ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Karlovy Vary (okres Karlovy Vary)

Vřídelní

Byty, Byt 3+kk

648786

06.10.2024

5 (dům má 5 podlaží)

osobní

66 m2

66 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 5350000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: Cena vč. právních služeb a provize RK 1
Prodejce

Makléř: Tomáš Klesa

Telefon: 774 959 ...

E-mail: klesa@du ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/6242.jpg

Dumrealit.cz

Svornosti 8, 150 00 Praha 5

www.dumrealit.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Dumrealit.cz Vám zprostředkuje prodej bytu 3+kk v osobním vlastnictví, situovaného v samotném centru Karlových Varů s krásným výhledem. Byt o celkové ploše 66 m2 se nachází ve 4. patře cihlového domu bez výtahu. Skládá se z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, dětského pokoje, koupelny s WC, samostatného WC a chodby, ze které je možné vstoupit do každé místnosti samostatně.

Byt prošel postupnou modernizací: plastová okna včetně parapetů, nové rozvody elektřiny, plynu, vody, topení včetně radiátorů, omítky a štuky, a výmalba. Dále byla modernizována koupelna (dlažba, obklady, sanita + nová pračka a sušička), která nyní nabízí sprchový kout, WC a bidet. Kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči je zcela nová. Byt je nabízen včetně veškerého vybavení z fotografií.

Vytápění a ohřev vody zajišťuje dva roky starý plynový kotel, a v koupelně i chodbě je instalováno podlahové vytápění. Historický dům Sachs se nachází přímo v centru města, v těsné blízkosti Zámecké a Mlýnské kolonády. Veškerá občanská vybavenost (škola, školka, obchody, lékař, zastávka MHD) je v docházkové vzdálenosti.

V okolí domu se nacházejí kulturní památky, léčivé prameny a lázeňské lesy. Upravené cyklostezky, turistické trasy, golfová hřiště, tenisové kurty a nedaleké lyžařské areály nabízejí celoroční sportovní vyžití. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme zajistit v našem hypotečním centru.

Vzhledem k tomu, že před zadáním do inzerce nebyl vyhotoven energetický průkaz, je tato nemovitost v souladu s platnou legislativou zařazena do energetické třídy G. Ev. číslo: 648786. Energetický štítek: G.



Nahoru