Vybírejte z nabídky 36 494 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Kolín Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Kolín

Prodejce

Makléř: Roman Kotek

Telefon: 725 293 ...

E-mail: roman@rk ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Kolín (okres Kolín)

K Ovčárům

Domy, Rodinné domy

0325

06.10.2024

1

311 m2

236 m2

B - Velmi úsporná

Cena: 13873000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Roman Kotek

Telefon: 725 293 ...

E-mail: roman@rk ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9999.webp

RK Kotek

Kutnohorská 31, Kolín

www.rkkotek.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji rodinný dům na adrese Ulice K Ovčárům, v části obce Sendražice, obec Kolín, okres Kolín. Tento cihlový řadový dům je ideální pro rodiny s dětmi, kteří ocení bezpečné prostředí a rodinnou atmosféru. S 5 a více pokoji, patrovým uspořádáním a velmi dobrým stavem nabízí tento dům dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.

S celkovou zastavěnou plochou 128 m2 a užitnou plochou 236 m2 tento dům disponuje také prostornou zahradou o rozloze 311 m2, která poskytne dětem ideální místo k hraní a pobytu venku. Vybavení domu zahrnuje garáž pro jedno vozidlo, dva parkovací stání a orientaci na jihozápad, což zajišťuje dostatek slunečního svitu po celý den.

V blízkosti nemovitosti najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně školy, školky, zdravotnických zařízení, pošty, supermarketu a kompletní sítě obchodů a služeb, což usnadní každodenní život rodin s dětmi. Dům je navíc nízkoenergetický, připojený na kanalizaci, s přívodem vody zdrojem pro celý objekt a dálkovým vodovodem, přívodem plynu a elektřinou 230 V. Topení je zajištěno ústřední plynové a podlahové. Materiál vozovky je dlažděný a asfaltový.

Tento rodinný dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají bezpečné a komfortní bydlení pro svou rodinu. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.



Nahoru