Vybírejte z nabídky 36 624 nemovitostí od 525 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Bystřice Zpět na přehled nabídek

Prodej, Rodinný dům, Bystřice

Prodejce

Makléř: Iveta Palochová

Telefon: 725 808 ...

E-mail: info@bor ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Bystřice (okres Frýdek-Místek)

Domy, Rodinné domy

4621

06.10.2024

2

1 376 m2

220 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 8200000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Iveta Palochová

Telefon: 725 808 ...

E-mail: info@bor ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9734.jpg

BO! reality a finance s.r.o.

Husova 406, 739 61 Třinec

www.boreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte klidné bydlení v krásném prostředí s výhledem na Beskydy? Nabízíme vám rodinný dům o velikosti 5+kk v obci Bystřice nad Olší, ležící mezi městy Frýdek-Místek a Třinec. Tento prostorný dům s užitnou plochou 220 m2 prošel kompletní rekonstrukcí a nabízí komfortní bydlení pro rodinu hledající pohodlí, prostor a příjemnou atmosféru. S celkovou plochou pozemku 1376 m2 zde najdete dostatek místa pro relaxaci, zahradničení nebo výstavbu garáže či krytého parkovacího stání.

Dům disponuje praktickou dispozicí 5+kk. V přízemí se nacházejí tři pokoje s kuchyňským koutem, dvě komory, oddělené WC, vstupní hala a betonové schodiště obložené dřevem, které vede do prvního patra. V prvním patře naleznete dvě ložnice, koupelnu s WC a dvě komory vhodné jako šatny. Velkou přidanou hodnotou je půda o rozloze 80 m2, která je zateplená a má nově položenou podlahu - ideální prostor pro vytvoření dalšího obytného prostoru nebo třeba ateliéru. Dům je navíc kompletně podsklepený, což nabízí dalších 80 m2 užitného prostoru, včetně technické místnosti a čtyř dalších místností.

Dům je po kompletní rekonstrukci a splňuje všechny moderní standardy. Nové zateplení (16 cm šedý EPS), střecha pokrytá plechovou krytinou Satjam a plastová trojskla zajišťují energetickou úspornost a tepelný komfort. V domě jsou nové rozvody elektřiny, omítky, podlahy a moderní koupelna. Kuchyň je vybavena vestavěnými spotřebiči, které ocení každý milovník vaření. V přízemí je také možnost instalace krbové vložky, která přidá útulnost a dodá domu jedinečnou atmosféru. Exteriér domu bude dokončen včetně plotu, brány, branky, terénních úprav a zpevněné plochy se zámkovou dlažbou.

Lokalita Bystřice nad Olší je velmi žádaná díky své strategické poloze a klidnému prostředí. Okolní příroda Beskyd, včetně výhledu na Javorový vrch, je přímo nádherná a nabízí mnoho možností pro turistiku, cykloturistiku či jiné venkovní aktivity. Příjezd k domu je zajištěn po obecní cestě, zaručuje tak pohodlnou dostupnost po celý rok.

Velkou výhodou je také výborná dopravní dostupnost - autobusová zastávka je jen pár minut chůze od domu, což usnadňuje cestování do okolních měst i pro ty, kteří nemají vlastní automobil. Blízkost dálnice D48 zajišťuje rychlou dostupnost do Třince a Frýdku-Místku, což ocení zejména ti, kteří dojíždějí za prací. U domu je také dostatek prostoru pro parkování, což přináší další praktický prvek k vašemu pohodlí.

Tento rodinný dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají bydlení v klidné lokalitě s krásnými výhledy na přírodu, avšak s dobrou dostupností do města. Prostor, který dům nabízí, je perfektní pro rodinu, která ocení jak prostorné pokoje, tak i možnost dalšího rozšíření a využití podkrovní půdy či sklepních prostor. Přijďte se sami přesvědčit o kouzlu tohoto místa a o kvalitě provedené rekonstrukce - rádi vás uvítáme na prohlídce.

BO! Spolu tvoříme příběhy..



Nahoru