Vybírejte z nabídky 36 531 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 4+1 > Havířov Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 4+1, Havířov, Šumbark

Prodejce

Makléř: David Kirschner

Telefon: 731 642 ...

E-mail: david.ki ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Havířov (okres Karviná)

Konzumní

Byty, Byt 4+1

0915

06.10.2024

1 (dům má 8 podlaží)

osobní

81 m2

81 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 3290000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: David Kirschner

Telefon: 731 642 ...

E-mail: david.ki ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9868.webp

SMS reality s.r.o.

Helfertova 335/17, 613 00 Brno

www.smsreality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Hledáte nadstandardní bydlení v klidné části Havířova s výhledem na zeleň? Tento světlý, prostorný a moderně zrekonstruovaný byt 4+1 o rozloze 81 m2 na ulici Konzumní vás okouzlí svým designem a příjemnou atmosférou!

Klíčové přednosti tohoto bytu:

  • Moderní rekonstrukce (2020): Celý byt byl kompletně a vkusně zrekonstruován. Plovoucí podlahy v elegantním světlém dřevě, moderní obložkové zárubně a výjimečné designové prvky v celém interiéru.
  • Prostorný obývací pokoj: Přivítá vás útulným a stylovým dekorem s betonovou stěrkou na zdi. Otevřený koncept s přímým vstupem do kuchyně poskytuje vzdušný a propojený prostor pro relaxaci i rodinná setkání.
  • Kuchyně: Rohová kuchyňská linka je plně vybavena kvalitními spotřebiči - mikrovlnnou troubou, elektrickou troubou, myčkou a plynovým sporákem s digestoří. Prostor je navržen tak, aby maximalizoval pohodlí a funkčnost.
  • Stylová koupelna: Moderní koupelna nabízí vanu se skleněnou zástěnou, praktickou toaletní skříňku s umyvadlem a elegantní dlažbu, která dodává koupelně elegantní vzhled.
  • Šatna: Už žádné kompromisy v úložném prostoru - v bytě je k dispozici prostorná šatna, která zajistí pořádek a pohodlí.
  • Výjimečná lokalita a vybavení domu: Celý dům prošel revitalizací, včetně nové fasády a plastových oken, což zajišťuje nejen estetický dojem, ale i úsporu energií.

K bytu náleží také prosklená lodžie s okouzlujícím výhledem do okolní zeleně - ideální místo pro ranní kávu nebo večerní relax.

Pozvěte přátele nebo rodinu a zažijte harmonické bydlení ve stylovém bytě s prvotřídním vybavením. Tento byt vám poskytne komfort, který hledáte! Neváhejte a přijďte si prohlédnout Váš budoucí domov - stojí za to!



Nahoru