Vybírejte z nabídky 36 562 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > rodinné domy > Slavkov u Brna Zpět na přehled nabídek

Prodej, RD 4+1, 746 m2 se zahradou a garáží ve Slavkově u Brna , Slavkov u Brna

Prodejce

Makléř: Jeništa Tomáš

Telefon: 604 152 ...

E-mail: tomas.je ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Slavkov u Brna (okres Vyškov)

Tyršova

Domy, Rodinné domy

73

06.10.2024

2

746 m2

neuvedeno

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 9500000 CZK / objekt
Poznámka k ceně: včetně provize a právního servisu 1
Prodejce

Makléř: Jeništa Tomáš

Telefon: 604 152 ...

E-mail: tomas.je ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1501.jpg

Reality Rajhrad

Štefánikova 116, 66461 Rajhrad

www.realityrajhrad.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme Vám ke koupi pěkný, udržovaný rodinný dům 4+1 se zahradou v severní části Slavkova u Brna na ulici Tyršova. Celková plocha nemovitosti je 746 m2, obytné prostory domu 109 m2, sklepy 90 m2. Dům je rozdělen na suterén, přízemí a podkroví. Suterén domu slouží hlavně ke skladování věcí a potravin pro tyto účely jsou zde čtyři samostatné prostory. Ve dvou z nich jsou umístěny kotle na plyn a tuhá paliva, oba kotle jsou plnně funkční. Dále zde najdete dílnu a prádelnu.

V přízemí o užitné ploše 87 m2 jsou dva pokoje, jídelna s kuchyní, koupelna s vanou a bojlerem pro ohřev vody. Z kuchyně je vstup do proskleného pokoje s výhledem do dvora, kde si můžete odpočinout a zrelaxovat.

V podkroví je jeden pokoj 22 m2 a prostorná půda 49 m2, která nabízí možnost zbudovat další obytné místnosti. Na dvoře je garáž a přístavek pro uložení zahradního náčiní. Zahrada za domem je orientována na západ s výměrou 360 m2. Dům má příjezdovou cestu na vlastním pozemku. Napojen je na obecní vodovod, kanalizaci, elektřinu a plyn. Průkaz energetické náročnosti nebyl zatím vypracován, proto se dle zákona uvádí hodnota G.

Dům je vhodný pro rodinu s dětmi, kteří ocení klidné a příjemné prostředí. V blízkosti jsou veškeré potřebné služby, jako jsou školy, školky, obchody a lékařská péče. Slavkov u Brna je také ideálním místem pro milovníky přírody, s množstvím cyklostezek a krásnými výhledy.

Pokud hledáte prostorný dům s velkou zahradou v klidné lokalitě, tento rodinný dům je ideální volbou. Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vás! .




Prodej rodinného domu Slavkov u Brna na Eurobydleni.cz


Nahoru