Vybírejte z nabídky 36 579 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 1+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Pronájem bytu 1+kk 27 m+ lodžie 3 m v novostavbě v projektu Lihovar, Praha

Prodejce

Makléř: Jaroslav Vrba

Telefon: 734 693 ...

E-mail: jaroslav ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Praha (okres Praha 5)

U Lihovaru

Byty, Byt 1+kk, garsonka

9699350

06.10.2024

2 (dům má 7 podlaží)

osobní

neuvedeno

neuvedeno

B - Velmi úsporná

Cena: 19800 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: měsíční záloha za služby 2 100 Kč, vratná kauce 19 800 Kč, odměna zprostředkovatele 19 800 Kč 1
Prodejce

Makléř: Jaroslav Vrba

Telefon: 734 693 ...

E-mail: jaroslav ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/1558.jpg

RELITAS - realitní asociace s.r.o.

Klapálkova 2245/15, Praha

relitas.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Exkluzivně zprostředkuji pronájem bytu 1+kk (27 m) s lodžií (3 m) v 2. patře bezbariérové novostavby s recepcí kolaudované v roce 2024 v ulici U Lihovaru, Praha 5 - Smíchov. Byt se sestává z obývacího pokoje s kuchyňskou linkou, koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Moderní kuchyňská linka je vybavena myčkou, troubou, indukční varnou deskou, lednicí s mrazákem a digestoří. V obývacím pokoji jsou nové vestavěné skříně a barový pult, v předsíni pračka se sušičkou. Byt je nadstandardně vybaven - inteligentní ovládání domácnosti LOXONE, rekuperace vzduchu, podlahové vytápění.

K bytu přísluší prostorná sklepní kóje (3,6 m), zároveň je možné pro posezení využívat obrovskou střešní terasu s krásným výhledem a kočárkárnu/kolárnu. Budova má průkaz energetické náročnosti budovy B - velmi úsporná. Internet lze sjednat od Vodafone, T-Mobile i O2.

Jedná se o rezidenční projekt Lihovar z dílny ateliéru Black n'Arch, který čerpá z průmyslové historie Smíchova a původního lihovaru, jehož zachované části, jako komín Erektus a Varna, nyní dominují celému areálu. Inspirativní prostředí zahrnuje mimo jiné foodmarket, fitness centrum, galerii Czech Foto, street art ve veřejných prostorách a Musoleum Davida Černého.

Záloha za služby činí 2 100 Kč/měsíc, elektroměr bude převeden na nájemce. Při uzavření nájemní smlouvy je třeba uhradit odměnu realitní kanceláře a vratnou kauci ve výši nájmu. Parkovací stání lze pronajmout za 2 500 Kč/měsíc. Nájemní smlouva je uzavírána na jeden rok, v případě oboustranné spokojenosti je možné ji každý rok prodlužovat. Byt je ihned k dispozici, vhodný maximálně pro dvě osoby.

Do not hesitate to contact me if you are English speaker. Vzhledem k výjimečnosti projektu vřele doporučuji prohlídku. .




Pronájem bytu 1+kk Praha 5, Smíchov na Eurobydleni.cz


Nahoru