Vybírejte z nabídky 36 519 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej byty > 3+kk > Praha Zpět na přehled nabídek

Prodej, Byt 3+kk, Praha, Praha 6

Prodejce

Makléř: Mgr. Richard Rolfes

Telefon: 702 050 ...

E-mail: rolfes@r ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Praha (okres Praha 6)

Na Petynce

Byty, Byt 3+kk

1792

08.10.2024

3 (dům má 6 podlaží)

osobní

74 m2

74 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 10990000 CZK / objekt
Prodejce

Makléř: Mgr. Richard Rolfes

Telefon: 702 050 ...

E-mail: rolfes@r ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9934.webp

REALDOMUS

Radniční 133/1, České Budějovice

www.realdomus.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

V zastoupení vlastníka nabízíme k prodeji moderně zrekonstruovaný byt 3+kk o rozloze 74 m2 v Praze-Střešovicích, v ulici Na Petynce. Byt se nachází ve třetím nadzemním patře zděného domu a disponuje balkonem (4 m2) a sklepem (6 m2). Byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s výbornou dostupností a veškerou potřebnou infrastrukturou v dosahu.

V roce 2021 byt prošel kompletní rekonstrukcí s důrazem na kvalitu a funkčnost. Ta zahrnovala novou kuchyň, koupelnu, toaletu a technickou místnost, nové omítky, repasi parket a instalaci několika vestavěných skříní. Dále také nové rozvody elektřiny, vody a odpadu.

Dispozice zahrnuje prostornou předsíň, ložnici s přístupem na balkon, prostorný obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem a menší pokoj ideální jako pracovna nebo dětský pokoj. Koupelna disponuje prostorným sprchovým koutem. Komfort dále zajišťuje samostatná toaleta a technická místnost s přípojkou vody a odpadu.

Vestavěné skříně v ložnici a předsíni poskytnou dostatek úložného prostoru, stejně tak jako nově zrekonstruovaná sklepní kóje. Eleganci bytu dodávají drobné detaily - např. LED pásky ve sprchovém koutu, vodovodní baterie Hansgrohe nebo vestavěný botník v předsíni.

Ložnice a balkon jsou orientovány na východ, zatímco obývací část a pokoj mají výhled na západ do zeleného vnitrobloku se vzrostlými stromy. K bytu také náleží několik vyvýšených záhonů s možností pěstování vlastní zeleniny. Vytápění zajišťuje plynová kotelna v objektu.

Tramvajová a autobusová zastávka jsou v pěší vzdálenosti. V okolí se nachází několik škol a školek, restaurací a kaváren. Do centra i na letiště se dostanete za 15 minut. Doslova za rohem je také Koupaliště Petynka a tenisové kurty. Krátkou procházkou můžete dojít také na Pražský hrad, Petřín nebo do Břevnovského kláštera či Parku Ladronka.

Pro budovu není zpracován PENB. Z tohoto důvodu je byt povinně inzerován v kategorii G. Vlastník doloží skutečné náklady na vytápění bytu.

Pro více informací kontaktujte makléře, který Vám zajistí prohlídku bytu.



Nahoru