Vybírejte z nabídky 36 720 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: pronájem byty > 3+1 > Přerov Zpět na přehled nabídek

Pronájem, Byt 3+1, Přerov

Prodejce

Makléř: Daniela Slavíková, DiS.

Telefon: 724 507 ...

E-mail: slavikov ...

Zobrazit celý kontakt

pronájem

Přerov (okres Přerov)

Sadová

Byty, Byt 3+1

0478

07.10.2024

2 (dům má 3 podlaží)

osobní

neuvedeno

83 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: 13200 CZK / objekt / měsíc
Poznámka k ceně: + elektřina, + plyn 1
Prodejce

Makléř: Daniela Slavíková, DiS.

Telefon: 724 507 ...

E-mail: slavikov ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9748.jpg

Chytil & Kuča reality

Žerotínovo náměstí 212/42, Přerov

www.chytilkucareality.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Realitní kancelář Chytil & Kuča reality Vám v zastoupení majitele nabízí k pronájmu byt o dispozici 3+1 v 1. NP bytového domu na ulici Sadová v Přerově o celkové výměře 83,42 m2 + lodžie. Při vstupu do bytu se nachází prostorná hala se vstupy do jednotlivých pokojů ( které jsou částečně průchozí ), kuchyně a koupelny. V kuchyni je k dispozici nová kuchyňská linka vč. digestoře a součástí nájmu je taktéž i lednice s mrazákem a myčka na nádobí. Výhodou je i samostatná spíž. Prostor koupelny je společný s WC, které je však se samostatným vstupem. Koupelna nabízí k využití jak sedací vanu, tak i velký sprchový kout. Součástí je i pračka s horním plněním.

Byt dále disponuje dvěma obytnými pokoji, které mohou sloužit jako ložnice + dětský pokoj a v neposlední řadě také rozlehlým obývacím pokojem se vstupem na prostornou lodžii o výměře 10 m2. V pokojích a kuchyni jsou položeny nové plovoucí podlahy, v obývacím pokoji a hale pak vinylové podlahy. Byt je čerstvě vymalován. Plastová okna vč. žaluzií jsou samozřejmostí. Vytápění jednotky a ohřev vody je řešen přes plynový kotel. Jedná se o krásné a klidné bydlení vhodné pro rodiny.

Za domem se nachází městský park Michalov, v nedaleké blízkosti pak Laguna a centrum města se nachází v pěší vzdálenosti. Veškerá občanská vybavenost na dosah. Parkování přímo u domu. Měsíční nájemné vč. záloh na vodu činí 13.200 Kč / měsíc ( počítáno na 4 osoby v bytě ). Elektřinu a plyn si přepisuje nájemník na sebe a platby řeší na přímo s dodavatelem energií. Kauce činí 20.000 Kč. Provize za zprostředkování činí jeden měsíční nájem. K dispozici ihned. Byt je vhodný pouze pro pracující osoby a je nekuřácký. Doporučujeme prohlídku. Pro více informací a případnou prohlídku bytu neváhejte kontaktovat makléře.



Nahoru