Vybírejte z nabídky 36 531 nemovitostí od 526 realitních kanceláří
lupa mobilní menu
Přehled nemovitostí: prodej domy > vily > Bystré Zpět na přehled nabídek

Prodej, Vila, Bystré

Prodejce

Makléř: Milan Balcar

Telefon: 605 141 ...

E-mail: balcar@r ...

Zobrazit celý kontakt

prodej

Bystré (okres Svitavy)

Nerudova

Domy, Vily

2411

07.10.2024

183 m2

352 m2

G - Mimořádně nehospodárná

Cena: na dotaz v RK
Poznámka k ceně: Cena u makléře 1
Prodejce

Makléř: Milan Balcar

Telefon: 605 141 ...

E-mail: balcar@r ...

Zobrazit celý kontakt
Poslat dotaz k nabídce
Zásady používání osobních údajů

Nemovitost nabízí

/loga_velka/9738.jpg

REALITNÍ AGENTURA PRORADOST

Vídeňská 1014/18b, 63900 Brno - Štýřice

www.reality-proradost.cz

Zobrazit kontakt na RK

Zobrazit všechny nabídky RK

Nabízíme k prodeji exkluzivní vilu v klidné zástavbě na adrese Ulice Nerudova, obec Bystré, okres Svitavy. Tento dům o 4 prostorných pokojích zaujme svou patrovou architekturou, která nabízí neopakovatelný zážitek bydlení nebo podnikání v prestižních, prostorných a otevřených prostorách o celkové užitné ploše 352 m2. Jedinečným prvkem je půdní vestavba, která poskytuje neopakovatelný komfort a široké možnosti využití nejen pro bydlení, ale jsou zde také varianty prestižního sídla firmy s komfortními kancelářemi a zázemím pro nejrůznější akce.

Nemovitost je po celkové renovaci s použitím nejkvalitnějších a luxusních materiálů jako je dub použitý na podlahách a schodech, luxusní obklady v koupelnách a na WC. Také všechen nábytek včetně kuchyňské linky je z masivního dřeva. Dům nabízí komfortní bydlení na zastavěné ploše 182 m2. Dvě parkovací místa zajistí pohodlné parkování pro vaše vozidla.

Do domu se vstupuje z hlavní ulice do vstupní chodby, která disponuje prostornou šatnou po pravé straně. V přízemí domu je prostorná jídelna - vstupní hala s krbem, vkusně umístěným ve středu místnosti. Po levé straně lze vstoupit do velkorysé kuchyně s posezením. Kuchyňská linka je navržena na "míru" a je vyrobena z masivního dřeva s prvky osvětlení horních skříněk. Celý dům je vytápěn ústředním plynovým topením a podlahovým topením v obou koupelnách a ve spodní části je idylický krb, což zajišťuje maximální pohodlí a komfort v každém ročním období.

Horní patro je přístupné ze středové haly, ze které se vchází do samostatné koupelny s prostorným sprchovým koutem umyvadlem a speciálně vytvořeným prostorem pro pohodlné koupání v anatomické vaně. Tento prostor má opravdu své kouzlo. Ze středové haly je vedle vchodu do koupelny i vstup na WC s bidetem a stylovým umyvadlem. Bez nadsázky úžasný prostor pro osobní úlevu. Z haly dále stoupáme po osvětlených dubových schodech, do kouzelně otevřeného prostoru v 1. patře. Toto první patro je rozděleno do několika odpočinkových a pracovních zón, které nejlépe vystihují fotografie. Osobitý styl celého domu je vyladěn do nejmenších detailů. Není co měnit, jen se nastěhovat.

Vila je situována na malebné parcele o rozloze 183 m2 a nabízí elegantní a vkusné vybavení kvalitními a především přírodními materiály. Skvělá kombinace topení plynovým kotlem a krbem život v domě zkvalitní, včetně dálkového vodovodu, veškerých moderních technologií, včetně telefonního připojení a satelitních a kabelových rozvodů, zaručují komfortní a pohodlný život. K domu náleží vydlážděná terasa, která je přístupná z prosklené jídelny - vstupní haly. Nabízí pohodlné a soukromé posezení.

Celkový luxusní charakter a exkluzivita této nemovitosti v kombinaci s její umístěním v zajímavé lokalitě tvoří ideální prostředí pro náročné klienty, kteří ocení jedinečnost a kvalitu. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Rád Vás provedu a nechám nasát jedinečnou atmosféru domu, který si jistě Vaši pozornost zaslouží.



Nahoru